Hayallerle yaşayan MW costplayin başladı yine.Doğru mantık olduğu için amirallere 3 milyar verdi zaten.Zoro Lucci’yi yenecek güçteyse 2 milyar + rahat alacak adamdır yani Croco yine kaybeder.
Hayallerle yaşayan MW costplayin başladı yine.Doğru mantık olduğu için amirallere 3 milyar verdi zaten.Zoro Lucci’yi yenecek güçteyse 2 milyar + rahat alacak adamdır yani Croco yine kaybeder.
Seride ki yaşayan en güçlü beş karakter Shanks Dragon Teach Croco Sakazuki'dir xdHayallerle yaşayan MW costplayin başladı yine.
Öyle bir şey demedim, fakat siz zamanında Dof'u WB ile kıyaslayıp konu açmış adanlarsınız. Benim yorumlarımı eleştirecek son grup olabilirsiniz. :SSeride ki yaşayan en güçlü beş karakter Shanks Dragon Teach Croco Sakazuki'dir xd
Amiralin kafasına ödül koyan adamın kendisi zaten crocoDoğru mantık olduğu için amirallere 3 milyar verdi zaten.Zoro Lucci’yi yenecek güçteyse 2 milyar + rahat alacak adamdır yani Croco yine kaybeder.
Nasıl demedin,Croco'yu kim yener diye sorsam Shanks dersin Dragon dersin o kadar.Croco amirallere denk diyorsun.Öyle bir şey demedim, fakat siz zamanında Dof'u WB ile kıyaslayıp konu açmış adanlarsınız. Benim yorumlarımı eleştirecek son grup olabilirsiniz. :S
Dersinlerle işe gitmeye başladınız be.Nasıl demedin,Croco'yu kim yener diye sorsam Shanks dersin Dragon dersin o kadar.Croco amirallere denk diyorsun.
Teach daha güçlenecek şuan Croco'yu alamaz dersin.
Mihawk alabilse ortak olmazdı dersin.
İmparator komutanları yenemez diyorsun.
Zoro ile Sanjide yenemez diyorsun.
Rayleigh için de yaşlandı artık dersin xd
Korkutuyorsun artık beni ne diyeceğin belli olmaz xdDersinlerle işe gitmeye başladınız be.
Benim yerime de yorum yapmaya başladınız, helal olsun.
Valla ben diyeceğimi dedim, Crocodile konusunda yorumlarım belli. Geçmişte de pek çok şey söyledim, bugün de söylüyorum.Korkutuyorsun artık beni ne diyeceğin belli olmaz xd
Croco bir shichi,shichiler sıradan korsanlar değildi.Hepside belirli bir seviyedeydiler.Seri ilerdikce Croco gibi bir adam gearsız Luffy seviyesi mi olacaktı sanki ? Bunu öngörmen övünülecek bir sey değil bunu izleyicinin yüzde 80'i farkediyordu.Valla ben diyeceğimi dedim, Crocodile konusunda yorumlarım belli. Geçmişte de pek çok şey söyledim, bugün de söylüyorum.
Fazlası sizin hayal gücünüzü kalmış... :S