Trollük bir şey yok saçma sapan olan seninde yorumun var ahanda kanıtı argüman sana ait işte sen yazmışsın,alıntı yaptım demekle başkasına ait olmaz senin klavyenden çıkmış,kuzenin mi yazdı ?Yahu dediğin şeyi mi unutuyorsun trole mi yatıyorsun Cavit? "Ergüman sana ait" yazmışsın tartışma başında. Ergüman bana ait değil, ben gördüm genel teori mantıklı geldi bunu paylaştım. Sen "Ergüman sana ait" diyorsun. :S
Dediğim gibi bu kadar yorum aramayı seviyorsun, git bak ara bu konunun benden önce de forumda tartışıldığını görürsün Genel tartışma vb. mesajlar silinmediyse. Dediğim teori bile paylaşılmıştı bu forumda onu bile bulursun link belki patlamıştır ayrı.
Olum senin kaç tane saçma yorumun var dizeyim mi? Crocodile-Dof ortaklığını işine göre kıvırdığın vb.
Yani bana saçma yorum atıyor diyecek son grup olabilirsiniz Dofçular olarak.![]()
Saçma sapan yorumlar diye laf atıyordun ben de sana senin saçma sapan yorumunu getirdim bu kadar.Ne çok taktın, patlamışım,bu ne saçmalıktır o zamanlar ne içiyormuşum ben diyeceğine savunmalara girmen çok sıkıntılı bir durum.
Neyse senin saçma yorumların olamaz,süpersin xd