Yanlışın var... ID'den tek başına kendi çabasıyla kurtuldu.Kimse yardım etmedi.Bir arkadaş öyle söylemişti.
Bir de artist gibi Daz'a anahtar atıyor. Sanki kendi kaçıyormuş gibi.
Yanlışın var... ID'den tek başına kendi çabasıyla kurtuldu.Kimse yardım etmedi.Bir arkadaş öyle söylemişti.
Harry kendi kalesine sallıyor, Pogba falan sakatlıyor boş zamanlarında. Croco hangi adamını telef etmiş .dHarry Maguire'a benziyor. Onun da küfür gibi bir bonservisi vardı
Bir tane var zaten elde çok bir seçenek kalmadıHarry kendi kalesine sallıyor, Pogba falan sakatlıyor boş zamanlarında. Croco hangi adamını telef etmiş .d
Öyle mi demişim? Atsana dediğim mesajı. Her bir şeyi iyi kıvırıyorsun.Yanlışın var... ID'den tek başına kendi çabasıyla kurtuldu.Kimse yardım etmedi.Bir arkadaş öyle söylemişti.
Mihawk için daha kötüsü yazılır.Bugüne kadar kazandığı tek olayı yok. Kum meyvesi yemiş, çöl ülkesinde kaybediyor. Planı var dendi, silah farklı yerde çıktı. Hapishaneden düşmanı sayesinde kurtuldu. MF'de WB'yi öldüreceğim dedi, Luffy'den racon yedi. (Pardon, Luffy ricacı oldu ondan)
Öldüreceğim dediği adamın tayfasıyla yan yana durdu, Akainu için poz malzemesi oldu.
2 tane denizci eri indirmek dışında başarısı sıfır koca seride.
Mihawk için daha kötüsü yazılır.
Hepsine karşı çok net bir tane yeter...
-Eleştirdiğin Crocodile'a karşı MF de R'ye takan Mihawk, 2 yıl sonrası Crocodile bunu çağırınca koşa koşa geliyor.
20 yıllık arkadaşı? Yine ne uydurdun be Mihawk açık açık yaz.20 yıllık arkadaşı ile savaşmasını anca timsah eti yiyen Croco'nun fanı söyler zaten.
Sen de popülerlik anketlerini takip etmiyorsun anlaşılan. Avatarın güzel bu arada...
@Gece vardı pes etti sıra kumkumda