Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 71.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 97 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    333
Croco MF'de ne yaptı bakalım; 50 km öteden haki ile bayılan askerlere saldırı yapmak, Akainu'yu meyve yeteneği sayesinde 5 saniyeliğine 2'ye bölmek, WB'ye saldırıp Luffy tarafından durdurulmak. Jozu'nun arkadan geldiğini anlayamayacak derecede gözlem haki sergilemek, Jozu'nun yumruğuyla şaftı kayması, Akainu karşısında düşmanım dediği adamlarla poz kesmek. Önüne gelene atar yapıp sıfır çekmek.

MF'de istediği her şeyi yaptı diyen lütfen ne yapmak isteyip de yaptığını yazarsa memnun olurum. Benim gibi madde yazarsa da sevinirim, paragraf okumak için yaşlandım. :d

Croco MF'de ne yaptı bakalım; 50 km öteden haki ile bayılan askerlere saldırı yapmak, Akainu'yu meyve yeteneği sayesinde 5 saniyeliğine 2'ye bölmek, WB'ye saldırıp Luffy tarafından durdurulmak. Jozu'nun arkadan geldiğini anlayamayacak derecede gözlem haki sergilemek, Jozu'nun yumruğuyla şaftı kayması, Akainu karşısında düşmanım dediği adamlarla poz kesmek. Önüne gelene atar yapıp sıfır çekmek.

MF'de istediği her şeyi yaptı diyen lütfen ne yapmak isteyip de yaptığını yazarsa memnun olurum. Benim gibi madde yazarsa da sevinirim, paragraf okumak için yaşlandım. :d
1- MF'ye gitmek istedi ve gitti.
2
3
4
5
6
7
Bulamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

İşine geleni görmüşsün yine... :D

Ne yaptı bu adam.

-Shichiler ve Denizcilerin bir olduğu, WB ve ittifaklarının toplanarak geldiği bir savaşa iki tarafa da düşman olmasına rağmen geldi.
-Dof'dan ortaklık teklifi aldı.
-Jozu arkadan gelip saldırmasına rağmen biraz kan vermek dışında pek etkilenmedi, öyle ki aynı Jozu tekniksiz saldırısıyla Amiralden de kan aldı.
- ''Kendimi tutmayacağım'' diyen Mihawk'ı blokladı, geri vites yaptırdı. Yine istediğini aldı kurtarmak istediğini kurtardı.
-Luffy ve Jinbe'yi öldüreceği noktada kurtardı ve kaçırdı.
-İdam platformunun dibine gelip Ace'i kurtardı, demek istediği her şeyi söyledi.
-Herkes ile düşman olduğu savaşta sonra elini kolunu sallayarak çıktı gitti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık