Yine başlamışsın hikaye yazmaya@Reiper geçmişte ki sallamalarını ödül konusunda yapmaya başlamış.
Eskiden salladığı şeylerin elle tutulur yanı kalmayınca normaldir bu hareketleri. En çok Dof fanlarına gülünür şu bölümler sonrası...
Yine başlamışsın hikaye yazmaya@Reiper geçmişte ki sallamalarını ödül konusunda yapmaya başlamış.
Eskiden salladığı şeylerin elle tutulur yanı kalmayınca normaldir bu hareketleri. En çok Dof fanlarına gülünür şu bölümler sonrası...
Yav,yine başladın hikayelere duramıyorsun xd@Reiper geçmişte ki sallamalarını ödül konusunda yapmaya başlamış.
Seviyesini bilmem de çölde kimseye kaybetmez.
Yine hayallere dalmışsın.Marinefordda Crocodile vs Mihawk...... Şimdi Crocodile vs Mihawk https://m.youtube.com/shorts/lcMX2cQeiFw
Sen böyle hayallerden gerçeklerden bahsettikçe bana bi gülme beliyor. :dYine hayallere dalmışsın.
Gerçekler siz Dofçuları çok acıtır mangayı atarsam. Dof'un adam yerine konmadığını bile görürsün ki sen zaten bunu biliyorsun.
Diyene bak, senin yazdıkların ortada geçmişte. Kendi yazdıklarına gül zamanın kalırsa benim yazdıklarıma gelirsin. Fakat kalmaz gibi bu yorumlama şekliyle.Sen böyle hayallerden gerçeklerden bahsettikçe bana bi gülme beliyor. :d
Olum senden başka hiç kimse hayallerdesin saçmalıyorsun gibi bir tartışma dili kullanmıyor, bi kimyan bozuldu Mihawk'tan sonra :dDiyene bak, senin yazdıkların ortada geçmişte. Kendi yazdıklarına gül zamanın kalırsa benim yazdıklarıma gelirsin. Fakat kalmaz gibi bu yorumlama şekliyle.