Yine başlamışsın hikaye yazmaya@Reiper geçmişte ki sallamalarını ödül konusunda yapmaya başlamış.
Eskiden salladığı şeylerin elle tutulur yanı kalmayınca normaldir bu hareketleri. En çok Dof fanlarına gülünür şu bölümler sonrası...![]()
Yine başlamışsın hikaye yazmaya@Reiper geçmişte ki sallamalarını ödül konusunda yapmaya başlamış.
Eskiden salladığı şeylerin elle tutulur yanı kalmayınca normaldir bu hareketleri. En çok Dof fanlarına gülünür şu bölümler sonrası...![]()
Yav,yine başladın hikayelere duramıyorsun xd@Reiper geçmişte ki sallamalarını ödül konusunda yapmaya başlamış.
Seviyesini bilmem de çölde kimseye kaybetmez.![]()
Yine hayallere dalmışsın.Marinefordda Crocodile vs Mihawk...... Şimdi Crocodile vs Mihawkhttps://m.youtube.com/shorts/lcMX2cQeiFw
Sen böyle hayallerden gerçeklerden bahsettikçe bana bi gülme beliyor. :dYine hayallere dalmışsın.
Gerçekler siz Dofçuları çok acıtır mangayı atarsam. Dof'un adam yerine konmadığını bile görürsün ki sen zaten bunu biliyorsun.![]()
Diyene bak, senin yazdıkların ortada geçmişte. Kendi yazdıklarına gül zamanın kalırsa benim yazdıklarıma gelirsin. Fakat kalmaz gibi bu yorumlama şekliyle.Sen böyle hayallerden gerçeklerden bahsettikçe bana bi gülme beliyor. :d
Olum senden başka hiç kimse hayallerdesin saçmalıyorsun gibi bir tartışma dili kullanmıyor, bi kimyan bozuldu Mihawk'tan sonra :dDiyene bak, senin yazdıkların ortada geçmişte. Kendi yazdıklarına gül zamanın kalırsa benim yazdıklarıma gelirsin. Fakat kalmaz gibi bu yorumlama şekliyle.![]()