@Master of Puppets şu sahneye tokat dedin ya birşey demiyorum dahaUmarım arabasta için diyorsundur bunuBen kan man göremedim de.
@Master of Puppets şu sahneye tokat dedin ya birşey demiyorum dahaUmarım arabasta için diyorsundur bunuBen kan man göremedim de.
Umarım alabasta için diyorsundur bunuBen kan man göremedim de.
Öyle olsa şu şekilde olurdu bak atayımBu efekti kan diye hatırlıyordum, emin olamadım.
@Historia
Lafının üstüne laf edemiyor, ben buna ayar derim, sen ne dersin bilmem.
Ukalalık yapmanın lüzumu yok, al sana kan efekti:Öyle olsa şu şekilde olurdu bak atayımYüzü tertemiz halbuki Luffy sahnesinde.
Ukalalık mı sende ki bu tavır nereden geliyor peki hayırdır ? Tamam senin dediğin gibi kan efekti olsun bak bakalım alabastada ki yumruk ile Luffy'nin attığı tekmenin kan efektlerine ne kadar etkilemiş Crocodile'ı.MF'de aldığı kan kısacası verdiği hasar senin attığın örnekteki Coby örneği kadar bile yok.Şimdi bu adam MF'de ayrı bir seviye çizilmiş mi çizilmemiş mi onu söyler misin?Ukalalık yapmanın lüzumu yok, al sana kan efekti:
Nerede ardındaki kan efekti? Var mı bak bakayım Luffynin ağzında kan.
Bak bakalım kan efekti böyle olur diye saçma sapan, alakasız bir sahne atarsan, üstüne bir şey öğretmeye kalkarsan gelir.Ukalalık mı sende ki bu tavır nereden geliyor peki hayırdır ? Tamam senin dediğin gibi kan efekti olsun bak bakalım alabastada ki yumruk ile Luffy'nin attığı tekmenin kan efektlerine ne kadar etkilemiş Crocodile'ı.
Yazımı editledim neyi öğretmeye çalışıyorum ben sana kendi fikirlerimi atıyorum orada "yüzünden kan sıçramamış gibi duruyor ve sanki kancaya tekme atmış gibi duruyor he? diye sormuşum fikrini sormuşum bu mu öğretmek. O zaman Coby'de tokat manyağı yapmış öff mü diyeceğim ben şimdi.Bak bakalım kan efekti böyle olur diye saçma sapan, alakasız bir sahne atarsan, üstüne bir şey öğretmeye kalkarsan gelir.
Yahu ben de sana sahneyi gördükten sonra emin olamadım demedim mi? Sonra gelip "bak kan efekti öyle olmaz şöyle olur" deyip sahne atan sen değil misin?Yazımı editledim neyi öğretmeye çalışıyorum ben sana kendi fikirlerimi atıyorum orada yüzünden kan sıçramamış gibi duruyor sanki he? diye sormuşum fikrini sormuşum bu mu öğretmek.
O sözlerdeki amacım "sen bilmiyorsun- ben biliyorum" değil bana ukalaca gelmedi o söz eğer cidden ukalaca gözüküyorsa düzenleyebilirim mesajımı. Ben serinin yazarı veya editörü değilim herkes gibi seri okuyanlardanım. @Hakili YumrukSence ukalalık mı yaptım la yoksa eğer öyleyse düzenleyeyim mesajımı.Yahu ben de sana sahneyi gördükten sonra emin olamadım demedim mi? Sonra gelip "bak kan efekti öyle olmaz şöyle olur" deyip sahne atan sen değil misin?