Haklı çıkmadın, lonca kurulmuş ortaklık var birine katilma yok. Ödül konusunda da patlayacaksın zaten.Hocam benimki tuttu. Buggy reyizi çıktı. Eğer croconun ödül yüksek çıkarsa veya yc1 civarı olduğunu gösterirse iddia düşsün. Ama çıkmazsa buggy avatarı beklerim
Patlak şahin nedir yapatlak şahini döver.
Cidden güzelmiş bu kullanırım ben bunu. @killz0nePatlak şahin nedir ya
Hemen yine birilerini alakasız yuceltip Croc'u aşağıya çekiyorsun. Yakışmıyor sana bunlar doğru yola dön artık...Buggy'nin diğer adamlarını görelim belli olur.Şimdilik Mihawk'ın gerisinde olduğu için yc2 max.
Galdino, Mohji, Cabaji ve Mihawk'ın arkasında 5. Komutan çıktı şimdelik, başka birini daha almadıysa.
Buggynin adamı olmuş sen ortak bile olmaz demiştinHaklı çıkmadın, lonca kurulmuş ortaklık var birine katilma yok. Ödül konusunda da patlayacaksın zaten.
Sen bence Croc avatarını yap kıvırma boşa.
Yani adamı olmadı ben niye avatar yapayım? Senin dediğin ortada...Girelim senin tezinde Croconun güçlü olması. Dönüşü yc1 civarı olursa veya ödül 800 bandını aşarsa biat edeceğim. 2 ay biat+1 sene avatar diyorum.
Ama eğer buggynin adamı olmuşlarsa sende buggy samayi avatar yap.
Şuan mihawk ve croco adamı gibi buggynin. Seninki çıkarsa ben yaparım sende yap ama@Crocus Adamı olmamış ortak lonca kurmuşlar ciddi konuyu baltalama şimdi. Bak konuşmalarımız bu lütfen...
Yani adamı olmadı ben niye avatar yapayım? Senin dediğin ortada...