Artık shibukai gömmek istemiyorum bana neden fırsat veriyorsunuz?
Şimdiki durumlarına bakarsak Vista alır bence çünkü adam gençliğinde Roger korsanlarıKim alır üstadım?
Sana wb nin tayfasını gömme fırsatını veriyorum daha ne istiyorsunArtık shibukai gömmek istemiyorum bana neden fırsat veriyorsunuz?
Croco da gençliğinde WB ile kapışmış, olacak şey mi bu yaptığın çıkarım historia efendi :s yapacaksan herkese aynı çıkarımı yap.Şimdiki durumlarına bakarsak Vista alır bence çünkü adam gençliğinde Roger korsanları
ile kapışıyor. Fakat şöyle bir şey de var Croco geri döndüğünde Vista ile hemen hemen aynı seviyede olacağını düşünüyorum.
Seni kendi silahınla vuruyorum şimdi.Lucci eline tükürerek döver Croco'yu.
Reis croco’nun iyiliği için vermedim o örneği:/ Vista 3 gün boyunca eşit bir şekilde savaşabilmiş ama Croco’nun hüsrana uğradığı kesin nasıl yenildiğini de düşünmek istemiyorum açıkçası:/Croco da gençliğinde WB ile kapışmış, olacak şey mi bu yaptığın çıkarım historia efendi :s yapacaksan herkese aynı çıkarımı yap.
Sengoku ya MF de had bildirmiş reis .sYa wb nasıl koyduysa adam Alabastaya kadar kaçmış. Sonra vay efendim kapıştı. Moria da Kaidoyla kapıştı. Yersen...