5 yıl önce ne kadar saçma düşünüldüğünü gösterdim sadece. O dönem yoldan geçerken alırmış ki şimdi göreceğimiz Croc da alır Sanji'yi her türlü.@Sir Crocodile Haha atıyor 5 yıl önceki mesaja :S Bir kova suya bakar xD
Çünkü Sanji her dönemde ödül olarak aktif olarak rol aldı canım. Bu sana yetmezse bir şey de yetmez zaten...Ödüllere bakarak güç kıstası oluşturan timsah mihawkın ödülü yüksek girdiğin iddiayı kaybettiğini neden kabul etmiyorsun o zaman söyle bakalım
@RedTeroR @Sir Crocodile
Sanji aktif ya mihawk? O crocodiledan fazla ödül aldıysa sen iddianı kaybetmedin mi5 yıl önce ne kadar saçma düşünüldüğünü gösterdim sadece. O dönem yoldan geçerken alırmış ki şimdi göreceğimiz Croc da alır Sanji'yi her türlü.
Şimdi bu da kabul edilmez de neyse...
Çünkü Sanji her dönemde ödül olarak aktif olarak rol aldı canım. Bu sana yetmezse bir şey de yetmez zaten...
Sanji'ye h.haki p-up versen Kizaru'ya yürüyecek zor tutuyoruz aslan parçasınıSanji ve Zoro bu tarz adamları çerez niyetine yer.Artık farklı ligdeler.
Usta ben beklemiyorum ama çıkarsa şaşırmam.Ve çıkma ihtimali çıkmama ihtimalinden fazla bence.Sanji'ye h.haki p-up versen Kizaru'ya yürüyecek zor tutuyoruz aslan parçasını
Çıkmasa bile bacağı biraz daha ısıtır içten emcükleyen haki ekler gene yolunu bulurUsta ben beklemiyorum ama çıkarsa şaşırmam.Ve çıkma ihtimali çıkmama ihtimalinden fazla bence.
Dövüşün sonunda CrocoÇıkmasa bile bacağı biraz daha ısıtır içten emcükleyen haki ekler gene yolunu bulur