Croco serideki kendine has karakterlerden biri.Haki kasıp yonkou olsa şaşırmam.Sanji yi sevsemde croco düdükler
Of bilmiyorum ya. Şuan karar değiştirdim.
Oyumu geri alamıyorum, üzdü.
Jozu'nun tekleyemediği adamı mı? JOZU. J-O-Z-U.Sanji tekler . Sanji enies lobby de Crocoyu zaten . Croconun da hakiyi bilmedigini varsaymaktan baska şansımız yok Gostermemesine ragmen kenhbosi hakiyi bildiğini düşünürüm Sanji tekler geçer.
Sanji k.haki biliyor ve gösterdi zaten.Sanji tekler . Sanji enies lobby de Crocoyu gecti zaten . Croconun da hakiyi bilmedigini varsaymaktan baska şansımız yok Gostermemesine ragmen kenhbosi hakiyi bildiğini düşünüyorüm Sanji tekler geçer.
Hedef o değil mi zaten, karşımızdakinin fikrini değiştirmek.Sonradan başkalarının yorumlarını okuyup "aaa mantıklı" diyip oylar değişmesin diye kaldırdım o seçeneği.
Jozu tekleyemedi ilk vurusta agzindan kasindan kan fiskirdi ama ikinci vuruşuna dayanamazdi crocodile.Jozu'nun tekleyemediği adamı mı? JOZU. J-O-Z-U.
Anladım. Nokta, virgül falan önemli şeyler.Jozu tekleyemedi ilk vurusta agzindan kasindan kan fiskirdi ama ikinci vuruşuna dayanamazdi crocodile.
Ikinci olarak sanji teklemesede fazla sürmez kisa bir vs olur
@Sakata Gintoki Croco icin dedim kh bildiğini