Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Crocodile vs. Sanji

Crocodile vs. Sanji

• Kullanılan toplam oy
    132
Sanji Mf'deki Croco'dan net olarak güçsüz. Croco'nun iki yıl sonraki halini de düşünecek olursak şimdiki Sanji'yi baya baya bi aşar.

Sanji p-up almadan yeni dünya çöpü olur ancak. Acı ama gerçek :bilmem:

Croco'nun öyle çok geliştiğini düşünmüyorum ama Sanji'de pek geliştiğini göstermedi bize. Eğer Sanji'nin durumu buysa Croco alır gibi.. : (

Croco Sanjiye öyle rahat hasar veremez.Adamda k.haki ganiyle keza hız konusunda corocoya toz yutturur.Darbelerinin vuruş gücü de çok yüksek.Koydumu tepiği eski günlerini hatırlatır.

Croconun kazanması için çölde falan karşılaşmaları gerekir ki o bile kesin deģil.

Haki öğrendiğini varsayarak Croco diyorum.Croco şu an Zoro ayarı falandır.Taş çatlasa Luffy-Zoro arası bir şeydir.

Her meyvede olduğunu sanmasam da bazı logia meyvelere haki eklendiğini düşünüyorum.Bu meyvelerden biri de Suna Suna no mi.Uzak menzilli hakili saldırılar Croco'nun çok işine gelirdi.

Croco nun hakisiz olması tamamen saçmalık. Adam yılların korsanı bir shicibukai. Bellamy bile hakiliyken Yeni Dünya görmüş croco nun hakisiz olması E.Oda nın saçmalamasından ibaret. Mangası tamamen fansevis haline geldi.

Croco nun hakisiz olması tamamen saçmalık. Adam yılların korsanı bir shicibukai. Bellamy bile hakiliyken Yeni Dünya görmüş croco nun hakisiz olması E.Oda nın saçmalamasından ibaret. Mangası tamamen fansevis haline geldi.
Crocodile seride karşılaştığımız ilk önemli kötü. Haki ise baştan düşünülmesine rağmen hikayeye yeterince iyi yedirilemedi. Bunun durumun mağdurlarının başını da Croco reis çekiyor.

3 ay önce kararsız işaretlemiştim, ama değiştiriyorum fikrimi, Crocodile daha güçlü, hikaye gereği kapışsalar Sanji alabilir ancak. Eskisi gibi Zoro ile aralarında ufak farklar olmasını istiyorum çok yerden yere vurdular Sanjiyi yeter.

Silinmiş Üye

Uzunca bir mesajda belirtmiştim. Oda Haki'yi 2 yıllık aradan sonra tam olarak oturttu. Yani Croco'da hep Haki vardı.

Haliyle "öğrenmişse" gibi ancak Çaylaklar için kullanılacak bir kelime Croco'ya yakışmaz. Böyle adamlar yeni şeyler ortaya koymaz, var olanı mükemmelleştirmeye oynarlar çünkü.

Haki üzerine bir not. Haki, anca sabit bir fiziksel forma sahip şeylere eklenebilir. Yani katı ya da şekli sabitlenebilen şeylere. Logialar arasında;

Moku Moku no Mi kullanıcısı Smoker, Hie Hie no Mi kullanıcısı Akainu ve Suna Suna no Mi kullanıcısı Crocodile bu duruma uygun insanlardır. Başka varsa da aklıma gelmedi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık