Crocodile elbette MF'de iyi işler yaptı. Ancak egosu sebebiyle sıka sıka gezmesi onu WB seviyesi yapmaz. Onu sadece kendine denk görüyor adam. Korkusuz bir tip.
Ezilmesin diye o kadar da Croco'ya verdim.Mihawk vs Croco açılsa Croco daha çok oy alırdı be
Kimi kastettin? Nerede gözükmüştü yani?WB-Dragon
Ace-Sabo
Marco- Adını bilmediğimiz eleman
Jozu- Ivankov
4.adam- Kuma veya Vista-Kuma.
Ivakov 3. adam gücünde tahminimce. Croco 2 yıl sonraki haliyle eğer cidden geliştiyse şansı var. Yoksa zor.
Nerede aşağılamış onu merak ediyorum ben. Bir manga sayfası alırım varsa. Çeviri olduğunu bile bilmiyordum. @Sir CrocodileKarşılaştırmayı sen yaparsın.
Benim o çeviriyi yaptığım zamandan beri orijinal metin değişmiş olabilir. Zaten Crocodile, Mihawk'ı kendinden aşağı görerek konuşuyor. Manga sayfası da atayım.Nerede aşağılamış onu merak ediyorum ben. Bir manga sayfası alırım varsa. Çeviri olduğunu bile bilmiyordum. @Sir Crocodile
Ayrıca orjinal metinde talk down tabiri geçiyor. Aşağılamak anlamı olduğu gibi, küçük görmek, patronluk taslamak gibi anlamları da var. Hatta dediğim anlamları daha önceliklidir. Manga sayfasında aşağılama sahnesinden ziyade küçük görme durumu varsa ki Croco'nun genel tavrı bu küçük görüyor, bunu öyle çevirmek yanlış çeviri olur.