@Reiper eşek muhabbetini ne için demiştin la?Operasyon çeksin istediği kadar artık işlemez. Eşşek avatarı bile yapabilir ilerleyen dönem durumu o kötü.
@Reiper eşek muhabbetini ne için demiştin la?Operasyon çeksin istediği kadar artık işlemez. Eşşek avatarı bile yapabilir ilerleyen dönem durumu o kötü.
Haki konusunda demişti yanlış hatırlamıyorsam.@Reiper eşek muhabbetini ne için demiştin la?
Crocodile'da kral haki çıkarsa eşek avatarı yaparım demişti.@Reiper eşek muhabbetini ne için demiştin la?
Kendi orjinal amblemli kurduğu örgütte paspas çeken çolağın dramı Filmi çekilse Emrah filmlerini geride bırakır.
Haki konusunda demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Dofçuların kudurması ne kadar hoş ya.Kendi orjinal amblemli kurduğu örgütte paspas çeken çolağın dramı Filmi çekilse Emrah filmlerini geride bırakır.
Kabul etmedim mi? Benim dediğim şey ortada lan ben bir iddaa demedim. Bunu koyarım avatara, hodri meydan gibi laflar da etmedim. Benim dediğim dönem ödül sistemi ortada ki sizin dedikleriniz de ortada.Niye, sen 3 milyar üstü çıkmasına rağmen dediklerini kabul etmedin. Reiper niye kabul etsin? @Reiper @Siyah Ateş
Riskli iş. Çıkma ihtimali düşük olsa da iddianın sonucu büyükCrocodile'da kral haki çıkarsa eşek avatarı yaparım demişti.
Dofçuların kudurması ne kadar hoş ya.
Bunca zaman hikâye anlat, hikayen balon olunca sonra gel başka hikâye anlat.
Kabul etmedim mi? Benim dediğim şey ortada lan ben bir iddaa demedim. Bunu koyarım avatara, hodri meydan gibi laflar da etmedim. Benim dediğim dönem ödül sistemi ortada ki sizin dedikleriniz de ortada.
Anlayana yani, siz anlamıyorsanız ben ne yapayım?