Croco'nun meyvesi Dof'un meyvesinden daha güçlü.
Bunu manga ile çok net ve anlaşılır bir biçimde açıklamıştım bir ara...Croco'nun meyvesi Dof'un meyvesinden daha güçlü.
Logia olması bile başlı başına yukarı taşır meyveyi. Su zayıflığı saçma geliyor bana bu arada, diğer logia meyvelere bu tarz bir zayıflık vermemişsin tek Crocodile'ın meyvesinde var. Bu meyve şuan çiziliyor olsa böyle bir zayıflık görmezdik yüksek ihtimal.Bunu manga ile çok net ve anlaşılır bir biçimde açıklamıştım bir ara...
Yok edicilik farkı var...
Çizse de farklı şekilde çizerdi şimdi, o zamanlar seri farklı şekilde işliyordu her şekilde. Smoker-Ace olayında bile meyvenin birbirine etki etmediği muhabbeti tarzında bir durum dönüyordu o zamanlar, sonrasında Ace'e haki eklediler güncel dönemde. O zaman öyle bir cümle kurması mesela az çok saçma hale geldi yine...Logia olması bile başlı başına yukarı taşır meyveyi. Su zayıflığı saçma geliyor bana bu arada, diğer logia meyvelere bu tarz bir zayıflık vermemişsin tek Crocodile'ın meyvesinde var. Bu meyve şuan çiziliyor olsa böyle bir zayıflık görmezdik yüksek ihtimal.
Yıllar önce geliştirdik reis adına şemsiye diyoruzÇizse de farklı şekilde çizerdi şimdi, o zamanlar seri farklı şekilde işliyordu her şekilde. Smoker-Ace olayında bile meyvenin birbirine etki etmediği muhabbeti tarzında bir durum dönüyordu o zamanlar, sonrasında Ace'e haki eklediler güncel dönemde. O zaman öyle bir cümle kurması mesela az çok saçma hale geldi yine...
Sonrasında filmde bile Gasparde şeker meyvesi yemişti, ona da anti muhabbeti açıldı mesela. Kısaca logia olan güçleri anti muhabbetleriyle karşılaştırdı. Şimdi olsa muhtemelen etkilenmeyecek bile Crocodile doğru düzgün, belki de onun için bir şey geliştirmiş olarak göreceğiz vb.
Max Luccy Luke diye boşa demiyorum, ben ne diyorum sen ne diyorsun...Yıllar önce geliştirdik reis adına şemsiye diyoruz
Bu Crocodile'ın sırrı ne gitmiş bir Okamaya madara olmuş,kendini düşürdüğü konuma bak,ikide bir tehdit yiyor Iva'dan.Max Luccy Luke diye boşa demiyorum, ben ne diyorum sen ne diyorsun...