Geçmişte Wb'ye meydan okuyan, Dof'un Denizcilerden kaçtığı zamanlarda Shichi olup korsan kesen, 3 Amiralin bulunduğu platformun önüne gelip adam kurtaran, MF de istediği gibi cirit atan adam Croc. MF de bunu yaparken basit meyve teknikleri dışında meyvesini ciddi anlamda kullanmadı bu adam birde. Bunu çizen adam da aynı Alabastayı çizen de.
Olay sadece serinin bu kadar uzun süreceğini ve güçlerin bu kadar yukarıya çıkacağını hesaplayamayışından kaynaklı. Yani Alabasta da ki Croc'un gücü aslında MF de ki Croc'un yaptıklarıyla aynı. Arada sadece zaman farklı ve serinin gelişim farkı var.
Seri ilerledikçe güçler tırmanır fakat Crocodile'ı çok erken işlediğinden ve serinin bu kadar uzun sürmesi onun düşüncelerini iyi yansıtamadığını gösterdi. Adamın MF de yaptıkları netti ama kimse kabul etmiyor. Law Dof'a Shichiliğin giderse Amiraller peşine düşer diyor. Fakat 2 yıl sonra Croc'u görüyoruz adam mekanda oturuyor...
Yani şu anket ve yorumlardan sonra cidden ben yanılmış olayım istiyorum. Bir düşünsene ben haklı çıkıyorum...
Ciddi ciddi Croc'un 2 yıl sonra göründüğünde haki çıkması imkansız diyen adamlar konuya yazıyor.