Anaaa adam tek oy attı gitti ya
Halk küfredince değil susmaya başlayınca korkan kral fıkrası.Bende uzun bir yorum bekliyordum, şaşkınız.
Bu ara üzerine gitmeyin benzin döküp yakmasın forumu
Anaaa adam tek oy attı gitti ya
Halk küfredince değil susmaya başlayınca korkan kral fıkrası.Bende uzun bir yorum bekliyordum, şaşkınız.
Canlı olmasına gerek yok kanlı olsun yeter.Çölde beni yenebilecek herhangi bir canlı yok.
-Sir Crocodile
Üstüne konuşmaya gerek de yok bu yüzden.
O yetmez de senin hayalin olsun yeter.Canlı olmasına gerek yok kanlı olsun yeter.
Vatandaşın o kadar gücü varsa gittiği yerleri çöle çevirsin yenilmez olsun. Aramaki gittiği yeri yeşillendiriyor.Çölde beni yenebilecek herhangi bir canlı yok.
-Sir Crocodile
Çölde beni yenebilecek herhangi bir canlı yok.
-Sir Crocodile
Kum meyvesi yemiş bir insan tabiat dostu çevreci bir insan olamaz mı yani? Bele bi kaide mi var?Vatandaşın o kadar gücü varsa gittiği yerleri çöle çevirsin yenilmez olsun. Aramaki gittiği yeri yeşillendiriyor.
Çölde beni yenebilecek herhangi bir canlı yok.
-Sir Crocodile
Ceviremiyor muymuş? Neyse zaten göreceğiz anlayacaksınız. Size anlata anlata dilimde tüy bitti bu konuları ama neyse...Vatandaşın o kadar gücü varsa gittiği yerleri çöle çevirsin yenilmez olsun. Aramaki gittiği yeri yeşillendiriyor.
Kuruttukları gül değildi hatırlatırım.Kum meyvesi yemiş bir insan tabiat dostu çevreci bir insan olamaz mı yani? Bele bi kaide mi var?