Dof ve Dofcular...Ne aldığını bilmiyorum ama
Dof>Croc olduğu kesin
Senin bir şeyi kabul edeceğin yok tabi 3 milyar üstüne yonkou derim dedikten sonra kıvırmış adamsın
Çok yükseliyorsun,düşüşün sert olur bak xd
Olum dediğim şey ortada da neyse sen öyle sayıkla.Senin bir şeyi kabul edeceğin yok tabi 3 milyar üstüne yonkou derim dedikten sonra kıvırmış adamsın
Ama bu
Dof > Croc olduğu gerçeğini değiştirmez
Yükselmek değil normalde olması gereken yere gelmek, daha fazlası da olacak o yüzden düşüş falan düşünmeye de gerek yok.Çok yükseliyorsun,düşüşün sert olur bak xd
Sırf Croc Dof'a benim dengim değilsin dedi diye mi ? Croc>Dof diyorsun yoksa başka dayanaklarında var mı ? xdOlum dediğim şey ortada da neyse sen öyle sayıkla.
Fakat geçmişten buyana diyorum Croc>Dof. Bunun bölümle de alakası yok, MF'den buyana süre gelen bir tartışmayı artık noktaladım ben.
Asıl sen gerçeği değiştirmeye odaklanma ve kabul et.
Yükselmek değil normalde olması gereken yere gelmek, daha fazlası da olacak o yüzden düşüş falan düşünmeye de gerek yok.
Bu zamana kadar Croc konusunda beni dinlemediniz, şimdi dinleyin ve bekleyin. Daha ne diyeyim size.
Ben emin olduğum konularda konuyu uzatmam.Olum dediğim şey ortada da neyse sen öyle sayıkla.
Fakat geçmişten buyana diyorum Croc>Dof. Bunun bölümle de alakası yok, MF'den buyana süre gelen bir tartışmayı artık noktaladım ben.
Asıl sen gerçeği değiştirmeye odaklanma ve kabul et.
Hayır çok net açıklıyorum, olay sadece Croc'un söyledikleriyle değil Dof'un karakter yapısıyla da alakalı. Önceden tartıştık kendimizi tekrar ediyoruz sürekli...Sırf Croc Dof'a benim dengim değilsin dedi diye mi ? Croc>Dof diyorsun yoksa başka dayanaklarında var mı ? xd
Sen kendi kendine emin ol. Yorumlar duruyor nasılsa zamanı gelince geliriz buraya.Ben emin olduğum konularda konuyu uzatmam.
Dof > Croc
Nokta.
Yorumlar dursa ne olacak, yaparız bir şeyler senin gibiSen kendi kendine emin ol. Yorumlar duruyor nasılsa zamanı gelince geliriz buraya.