Evet, amirallerden bazıları yan çizebilir. O konuda katılıyorum. Özellikle Fujitora ve eğer malum Zoro'nun babası teorisi gerçekleşirse Ryokugyu. Fakat Lucci'de yonkou olacak kumaş yok. Oda'nın ise şu saatten sonra kimsenin bilmediği amiral üstü ya da yonkou gücünde birilerini sakladığını hiç sanmıyorum. Cyborg'lar önemli bir güç, evet. Ama Oda onların antisini de çoktan piyasaya sürdü; Kid. Tabi ki Kid'den beklediğim güç doğrultusunda konuşuyorum. Yoksa şu ana kadar gördüğümüz Kid hayal kırıklığı.Son savaşta denizcilerin ciddi bir kısmının hükümetten yüz çevireceğini düşünüyorum.
Bunun haricinde CP0'ın lideri yonkou seviyesi bile olabilir(Lucci'nin en güçlü CP0 olduğuna dair genel bir kanı var ama bu kanının altı dolu değil, hani kanıt nerede?). Mesela hükümetin yetenekli ve potansiyelli kişileri özel olarak eğitmek için topladıklarını biliyoruz. Bence öylelerini bulmuş olabilirler illa.
Ha peki denizciler yüz çevirecekse o zaman sadece CP0la mı idare ederlrr? Bence Vega'nın tasarladığı ve shici sistemindne daha etkili olacak denen şey burada hükümetin kaybını dengeleme yolu olur. Cyborglar....