Cp Zero hukumetin en onemli güclerinden birisi ama.Çöpler
Cp Zero hukumetin en onemli güclerinden birisi ama.Çöpler
Lucci liderleri.Cp Zero hukumetin en onemli güclerinden birisi ama.
Lucci çöp mü oluyor ? Bu adam haki ögrenmisse o zaman çöpü görürüz bence.Lucci liderleri.
Oda'nın yazdığı film Gold için Backstage Pass adlı kitapta geçiyormuş. Sandman açıklamıştı, Oda film gold için bir rehber kitap çıkarmış adıda backstage pass imiş, o kitapta detaylı bir biçimde açıklamış. Spandam'ın babası Spandine'ye kadar girmiş detaylı kitapta.Forumun etkisi mi bilmiyorum ama Lucci cp0 lideri diye aklımda kalmış. Nerede geçti bu bilgi?
Wikide de öyle bir şey yok. Mangada da yok. SBS falanda mı geçti vivre card falan. :/
He filler muhabbet yüzünden mi lider deniyor? Ben bir de liderdir diye gücünü yüksek bekliyorum. Tamamdır. Canon bilgileri beklemek daha iyiOda'nın yazdığı film Gold için Backstage Pass adlı kitapta geçiyormuş. Sandman açıklamıştı, Oda film gold için bir rehber kitap çıkarmış adıda backstage pass imiş, o kitapta detaylı bir biçimde açıklamış. Spandam'ın babası Spandine'ye kadar girmiş detaylı kitapta.
Tabiki mangada açıklanmadı, ama liderleri gibi gözüküyor. İlk gösterilen 3'lüden birisi Lucci'den daha geri planda tanıtılıyor, hatta Kaku'danda geri planda tanıtılıyor = Maskeli olan varya.
Liderleri gibi görünüyor, bakalım ne olacak.
Kitabı Oda yazmış ama dostum.He filler muhabbet yüzünden mi lider deniyor? Ben bir de liderdir diye gücünü yüksek bekliyorum. Tamamdır. Canon bilgileri beklemek daha iyi
Cilt 777'de geçiyor.Forumun etkisi mi bilmiyorum ama Lucci cp0 lideri diye aklımda kalmış. Nerede geçti bu bilgi?
Wikide de öyle bir şey yok. Mangada da yok. SBS falanda mı geçti vivre card falan. :/
Pek takip ettiğim şey değil de doğrudurCilt 777'de geçiyor.
Z ne kadar canon ise bu da o kadar.Pek takip ettiğim şey değil de doğrudur
Teşekkürler.
Sengokuda h haki çıktı bilgilerde, Wikiye anında düştü. Ondan dedim. Canon ise tamamdır