Euron Greyjoy 24 Ocak 2025 #141 Yılın ilk büyük turnuvasında temsilcimiz Ef yarı finali garantiledi,çok iyi başlangıç.
artyomdh Dün 22:09 da #143 Yıllar sonra başladım. Arada 1-2 rekabetçi oyun atarım diye de bu maplerdeki 2 galibiyet gerekli olayının muhabbeti ne ? Üstadına soralım @Tiksav Lee 2 maç girip 2 win aldım. Kaç maç sonra rank belli olur acaba ?
Yıllar sonra başladım. Arada 1-2 rekabetçi oyun atarım diye de bu maplerdeki 2 galibiyet gerekli olayının muhabbeti ne ? Üstadına soralım @Tiksav Lee 2 maç girip 2 win aldım. Kaç maç sonra rank belli olur acaba ?
Tiksav Lee Bugün 03:13 #144 artyomdh dedi ki: Yıllar sonra başladım. Arada 1-2 rekabetçi oyun atarım diye de bu maplerdeki 2 galibiyet gerekli olayının muhabbeti ne ? Üstadına soralım @Tiksav Lee 2 maç girip 2 win aldım. Kaç maç sonra rank belli olur acaba ? Genişletmek için tıkla ... her mapin rank muhabbeti ayrı artık. Aynı mapte 2 win alırsan rank veriyor. Teamspeak yükle beraber girelim hem muhabbet ederiz
artyomdh dedi ki: Yıllar sonra başladım. Arada 1-2 rekabetçi oyun atarım diye de bu maplerdeki 2 galibiyet gerekli olayının muhabbeti ne ? Üstadına soralım @Tiksav Lee 2 maç girip 2 win aldım. Kaç maç sonra rank belli olur acaba ? Genişletmek için tıkla ... her mapin rank muhabbeti ayrı artık. Aynı mapte 2 win alırsan rank veriyor. Teamspeak yükle beraber girelim hem muhabbet ederiz