Şu oyunu kasa kasıp para kasmak dışında oynamayan beni bile sinirlendiriyor bu oyun. Optimizasyon engellisi pubg bile sürekli banlıyor. Şüpheli olanlara 2 gün ban attığı oluyor. Cs de ise hileciler keyif çatıyor.
Şu oyunu kasa kasıp para kasmak dışında oynamayan beni bile sinirlendiriyor bu oyun. Optimizasyon engellisi pubg bile sürekli banlıyor. Şüpheli olanlara 2 gün ban attığı oluyor. Cs de ise hileciler keyif çatıyor.
Git gud.Gariban insanları mı karalıyorsun?
Git gud.
bir ara beraber oynarsak hilesiz adamlar için de aynı şeyi dersin muhtelemen. Güven faktörümde yüksek halbuki. Hep banamı denk geliyor anlamadım. Her elde banko var , bide proflaşmışlar artık fark açılınca el veriyorlar bilerek , bazı andavallar var bazen reflex yapıp duvardan başlıyorlar taramaya onlar Audi.2 aydır oynuyorum daha hileye denk gelmedim veya çok şanslıyım. Bu tür videoların hepsinin seçkin olmayan hesapların maçlarından çıktığına eminim.
Noldu acaba şimdi epl katılıyor muyuz?Katılırsak baya iyi olur.Katowice play in ve rmr da varız zaten, takımın top11 yapması baya etkili olmuş.@Euron Greyjoy adminden inanılmaz bir acemilik, Raul Jimenez n'apıyor?