Onu anladım zaten. Fakat arc içinde en iyi işlenen sözü Kizaru için çok fazla. Bu arc en iyi işlenen karakter hiç şüphesiz Kuma ve Bonney'dir.En karaktersizlerde en iyi islenen olabilir orda ki iyi iyilik manasında degil ki
Onu anladım zaten. Fakat arc içinde en iyi işlenen sözü Kizaru için çok fazla. Bu arc en iyi işlenen karakter hiç şüphesiz Kuma ve Bonney'dir.En karaktersizlerde en iyi islenen olabilir orda ki iyi iyilik manasında degil ki
Amiraller Yonkolardan kat kat daha iyi işleniyor.Onu anladım zaten. Fakat arc içinde en iyi işlenen sözü Kizaru için çok fazla. Bu arc en iyi işlenen karakter hiç şüphesiz Kuma ve Bonney'dir.
Yonkolar ayrıntılı işlendi amiraller üstün körü. Fark bu aslında.Amiraller Yonkolardan kat kat daha iyi işleniyor.
Bana sorarsan sadece bu bölümle kalmaz one piece serisinde bastan sona en yetersiz kalan karakterdir kizaru ama kimse duymasın.Onu anladım zaten. Fakat arc içinde en iyi işlenen sözü Kizaru için çok fazla. Bu arc en iyi işlenen karakter hiç şüphesiz Kuma ve Bonney'dir.
Belki de Zoro 20 yıldır beklenen Sanji ve Kizaru tekmeleşmesi gerçekleşsin diye olayların dışında kalıp soluğu kaba etinden alıyordur. Bir de böyle düşün.Zoro'ya dört oy atan da ne bileyim. Herif Lucci karşısında soluğu kaba etinden alıyor.
Bölümün yıldızı Sanji'dir. Hem Bonney'i kurtardı, hem de Kizaru'nun lazerini ayağıyla savuşturdu.
Öyleyse Zoro vs Lucci&Kaku çizmeliydi. O zaman kimse Zoro için kafasında farklı senaryolara girmezdi. Bizde sırf hikaye için Luffy'nin, Kizaru'yu tekledikten sonra düştüğünü belirttiğimiz zaman amiral lobisi aynı tepkiyi vermişti.Belki de Zoro 20 yıldır beklenen Sanji ve Kizaru tekmeleşmesi gerçekleşsin diye olayların dışında kalıp soluğu kaba etinden alıyordur. Bir de böyle düşün.
Öyleyse Zoro vs Lucci&Kaku çizmeliydi. O zaman kimse Zoro için kafasında farklı senaryolara girmezdi. Bizde sırf hikaye için Luffy'nin, Kizaru'yu tekledikten sonra düştüğünü belirttiğimiz zaman amiral lobisi aynı tepkiyi vermişti.Belki de Zoro 20 yıldır beklenen Sanji ve Kizaru tekmeleşmesi gerçekleşsin diye olayların dışında kalıp soluğu kaba etinden alıyordur. Bir de böyle düşün.