Rosinante'ye benziyor diye bunu dediğini düşünüyorum.Favori Sword Üyem Grus varken diğerlerine gitmedi elim. Daha çok görmek temennim.
Rosinante'ye benziyor diye bunu dediğini düşünüyorum.Favori Sword Üyem Grus varken diğerlerine gitmedi elim. Daha çok görmek temennim.
Grus'u hem seviyorum. İlk göründüğünden beri sevdim. Hem de Arıkovanı geneline bakınca Coby'den çok daha iyi iş çıkardı. Bölüm yorumunda da dedim mesela. Coby eli parçalamasa ne sanki kil ağı ile tutmuş adam zaten.
Onunda payı var, yok diyemem. Kendi nezlinde kişiliğini de sevdim. Yer yer kibar yer yer sert duruyor. Gücü de keza güzel. Kil ile neler yapabildiğini daha fazla görmek isterdim. Daha fazla görünmesi adına Helmeppo'dansa keşke Grus dursa Coby'nin yanında. Şimdi kim bilir bir daha ne zaman görünür.Rosinante'ye benziyor diye bunu dediğini düşünüyorum.
Rosi'nin kayıp çocuğu değil mi zaten?Rosinante'ye benziyor diye bunu dediğini düşünüyorum.
Luffy'nin Kid' i gibi, Koby'nin Grus'u (( :Onunda payı var, yok diyemem. Kendi nezlinde kişiliğini de sevdim. Yer yer kibar yer yer sert duruyor. Gücü de keza güzel. Kil ile neler yapabildiğini daha fazla görmek isterdim. Daha fazla görünmesi adına Helmeppo'dansa keşke Grus dursa Coby'nin yanında. Şimdi kim bilir bir daha ne zaman görünür.
Neden sövdün adama şimdi?Luffy'nin Kid' i gibi, Koby'nin Grus'u (( :
Korsanların ana karakteri Luffy iken denizcilerin ana karakteri Coby ise Grus'ta Zoro'su olmalı diye düşünmüştüm aslında.Luffy'nin Kid' i gibi, Koby'nin Grus'u (( :
Koby olmasa Grus neyi tutacaktı? Koby ekstradan Grus'a kendini gösterme fırsatı verdi net Koby.grus olmasa o koca taşları kim tutacaktı net grus.
Şaşırtıcı güne tersten mi kalktık noluyorBölüm yıldızı tabiki Garp