Görmesek de olur.Her ne kadar Sabo iyi iş çıkarmış olsa da, Cobra'yı yüksek ihtimalle bir daha görmeyeceğiz. O yüzden ona verdim.
Adam öleceğini nereden bilsin oraya girdiğinde? Ki Im ortaya çıkmasa muhtemelen şimdi yaşıyor olurdu.Normalde Cobra demem lazımdı olayları alevlendiren kişi olduğu için. Bile bile de ölüme gitti ama ulan belki hayatta kalır mıyım acaba diye de düşünmüş. Cehennemin kapılarını kapatabilir miyim ile hayatta kalabilir miyim arasında kalmış. Delikanlılığa sığmadı bu rasyonel bakış açısı. O yüzden oyum neyse o olan beş para etmez Wapol'a.
Dalgasına yazdım zaten de senaryo gereği olmasa büyük saflık olarak görürdüm ben bu hareketi. Ölmese bile sağlıklı cevap almasını ihtimal dahilinde görmüyorum.Adam öleceğini nereden bilsin oraya girdiğinde? Ki Im ortaya çıkmasa muhtemelen şimdi yaşıyor olurdu.
En azından şansını denemiş oluyor.Dalgasına yazdım zaten de senaryo gereği olmasa büyük saflık olarak görürdüm ben bu hareketi. Ölmese bile sağlıklı cevap almasını ihtimal dahilinde görmüyorum.