İtibarını zedelemeye çalışanları susturduğu için.
Komployu o zaman Sanji fanı kurmuş demek ki. Bu nasıl mantık?
İtibarını zedelemeye çalışanları susturduğu için.
Sanji fanı olduğu nerede yazıyor?Komployu o zaman Sanji fanı kurmuş demek ki. Bu nasıl mantık?
Franky bir tane laseri atarken bile milletin aklı çıktı. Kizaru bunlardan aynı anda 50 tane atiyor. Yonkolara eksi yazdi fena.Franky bölüm yıldızı olur mu? Bütün tayfa saldırdı, çizik yok. Franky tek attı. @Montana
Bölüme dair fanlarda etki uyandıran her şeyin bölümle ilgisi vardır bence. Spoiler dene meretse resmen kendi fandomunu oluşturacak kadar büyümüş durumda. Spoiler sağlayıcıları twitterdan görsel paylaşanlar, spoilerlar üzerinden dönen teoriler vs vs.Spoiler ile bölümün bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Hangi itibar? Sanji çoğu kişi için kendisinin ve tayfasının içinde bulunduğu duruma rağmen bir kız için şarkı söyleyerek çiçek topladığı gün öldü.İtibarını zedelemeye çalışanları susturduğu için.
Bu tür trollemeler çoğu karakter için yapılıyor. Bölümde Carrot yok geyiği gibi. Ciddiye almaya gerek yok.Bölüme dair fanlarda etki uyandıran her şeyin bölümle ilgisi vardır bence. Spoiler dene meretse resmen kendi fandomunu oluşturacak kadar büyümüş durumda. Spoiler sağlayıcıları twitterdan görsel paylaşanlar, spoilerlar üzerinden dönen teoriler vs vs.
Her spoilerda geçen şey yıldız anketine girsin demiyorum tabi ama spoiler görseline müdahale edilecek kadar bir adım atılmışsa bence bu durum yıldız anketi oylamasında da göz önünde bulundurulmalı.
Sanji fanı olduğu nerede yazıyor?
O zaman kimsenin böyle şeylerden Sanji'yi gömmesine gerek olmazdı.Hangi itibar? Sanji çoğu kişi için kendisinin ve tayfasının içinde bulunduğu duruma rağmen bir kız için şarkı söyleyerek çiçek topladığı gün öldü.
Dua etsin Luffy insaflı biri ve o anda Zoro orada değildi.O zaman kimsenin böyle şeylerden Sanji'yi gömmesine gerek olmazdı.
Zarar veremediği nerede geçiyor?Sanji Ateşsiz Seraphime zarar veremediği için Yıldız mı oluyor şimdi?