Oldu oldu.Linley ingilizce güncelde aziz seviye oldu mu? O kadar kitapta olmuştur herhalde
Oldu oldu.Linley ingilizce güncelde aziz seviye oldu mu? O kadar kitapta olmuştur herhalde
Ya aslında ingilizcem iyi okusam okurumda çok üşendim be kaç kitap varOldu oldu.
21'di sanırım. Benim yarım yamalak ingilizcemle bile akıyor.Ya aslında ingilizcem iyi okusam okurumda çok üşendim be kaç kitap var
Okuyayım o zaman ben yavaş yavaş günde 2 bölüm bitirsem yeter21'di sanırım. Benim yarım yamalak ingilizcemle bile akıyor.
Ben de devam edeceğim. 12.Kitapta kalmıştım.Okuyayım o zaman ben yavaş yavaş günde 2 kitap bitirsem yeter
Hangi kitapta olaylar büyüyor? Ben daha 6. kitaptayımBen de devam edeceğim. 12.Kitapta kalmıştım.
9'dan itibaren olay farklı bir yöne kayıyor.Hangi kitapta olaylar büyüyor? Ben daha 6. kitaptayım
aynen öyle yeni bölüm çıkmış şimdi okudum bende adadan ayrıldılar bakalım şimdi neler olalcak :dBende şuan ingilizce günceldeyim durmadan siteyi kontrol ediyorum Translate çevirisi biraz iyi olsa çinceye geçiş yaparım ama adam akıllı çeviri yapmıyor.
Tamam tamam Başlayacağım okumayaaynen öyle yeni bölüm çıkmış şimdi okudum bende adadan ayrıldılar bakalım şimdi neler olalcak :d
@raichu10 yaw şimdi ağır spoiler yersin ne aziz aziz de neymiş :d
Chapter 15Yaw bişey rica etsem ben translate ile okuyorum zaten ama tam çözemiyorum onları bi özetlersen çok makbule geçer ingilizce var heralde sende