Çevir de biz de okuyalımBen de bundan korkuyordum vegan bey.
Çevir de biz de okuyalımBen de bundan korkuyordum vegan bey.
güzel novel. ben 15 kitapta güncele geldim 100 küsür gün çevirinin 21 kitaba ulaşmasını bekledik sen şanslısın da finale gelmek üzere çeviriler.Bilmiyorum ne kadar kötü bişi yaptım(kötü olduğu kesin) ama ilk kitabın ilk bölümünü okudum.
Wuxia nın linki atıp duruyordun, başladım işte. :/güzel novel. ben 15 kitapta güncele geldim 100 küsür gün çevirinin 21 kitaba ulaşmasını bekledik sen şanslısın da finale gelmek üzere çeviriler.
evet 80 dolar alıyor bölüm başı, 800 küsür bölümün 50 sini bağış almadan çevirmiştir kalanı için bağış almış.
Pişman olmazsın. Çok iyi bir seri gerçekten. Bitecek diye üzülüyorum ben.Wuxia nın linki atıp duruyordun, başladım işte. :/
Okuduğum için pişman olmayacağımı biliyorum. Novel dünyasına adım attım, o çok zaman alacak. :SPişman olmazsın. Çok iyi bir seri gerçekten. Bitecek diye üzülüyorum ben.
Novel dünyası çok ayrı bir dünya. Martial God Asura, I Shall Seal the Heavens' ıda okumanı tavsiye ederim.Okuduğum için pişman olmayacağımı biliyorum. Novel dünyasına adım attım, o çok zaman alacak. :S
Girişi bunla yaptım. Sonrasına daha zamanım var, not aldım ama.Novel dünyası çok ayrı bir dünya. Martial God Asura, I Shall Seal the Heavens' ıda okumanı tavsiye ederim.