yaw bi ara birisi sovereing demiştide ordan aklımda kalmış o zaman linley beyrutuda geçecek vaybeDegil. Elcisi gibi bisey. Ayrica asiri guclu bir highgod. Seviyesi paragona yakin yada denk.
bakalım neler olacak
yaw bi ara birisi sovereing demiştide ordan aklımda kalmış o zaman linley beyrutuda geçecek vaybeDegil. Elcisi gibi bisey. Ayrica asiri guclu bir highgod. Seviyesi paragona yakin yada denk.
Beyrutyulan kıtasında beyrut cehennemin 7 seviye şeytanlarıyla başa çıkmış bir high god olarak geçiyor. Daha sonra linley cehennemde ana vatanına varınca bir hükümdarın elçisi olarak ortaya çıkıyor ve daha ileride ise linle savaş diyarına geçince ondan mülkemmel high god olarak bahsediliyor en sonunda linley'nin (ekstra spoiler) hükümdar olması için yardım ederken kendisi ve linley'in adaşı Mavi Ateşle ikisinin hükümdar oldukları belirtiliyor.
Suanda highgod. Ama seri sonunda sovereign olacamis.Bu bluefire Leylin şimdi Sovereign mi yoksa çok güçlü bir highgod mı ?
Hayir ama bazi sovereignler olen insanlari geri hayata dondurebiliyor. Bu kisimdan pek emin degilim. Ben de ikinci kaynaktan ogrendim.Kıta yaratanlar insan da yaratabiliyor mu? Daha o kısımlara gelmedim ama merak.