Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Coiling Dragon

15. kitap 36. bölüme kadar geldim. Hacı olaylar çok değişti seride . Bir ara diyorduk vay anasını adam Saint ne kadar güçlü. Şimdi tek atmaya bile değmeyen kişiler oldular :D Neyse şimdi bizim bu Linley kaç yaşında ya ? Olduğum yerde tahminimce bi 200-250 arası olmalı ama emin değilim. Kesin rakamı olan var mı?

akala

Beyrut
yulan kıtasında beyrut cehennemin 7 seviye şeytanlarıyla başa çıkmış bir high god olarak geçiyor. Daha sonra linley cehennemde ana vatanına varınca bir hükümdarın elçisi olarak ortaya çıkıyor ve daha ileride ise linle savaş diyarına geçince ondan mülkemmel high god olarak bahsediliyor en sonunda linley'nin (ekstra spoiler) hükümdar olması için yardım ederken kendisi ve linley'in adaşı Mavi Ateşle ikisinin hükümdar oldukları belirtiliyor.

AndHony

Haci ekstra spoiler de beyrut ile ilgili dediğin kısım tam olarak anlamadım mavi ateş kim ve beyrut aslında elçi değilmi
Beyrut
yulan kıtasında beyrut cehennemin 7 seviye şeytanlarıyla başa çıkmış bir high god olarak geçiyor. Daha sonra linley cehennemde ana vatanına varınca bir hükümdarın elçisi olarak ortaya çıkıyor ve daha ileride ise linle savaş diyarına geçince ondan mülkemmel high god olarak bahsediliyor en sonunda linley'nin (ekstra spoiler) hükümdar olması için yardım ederken kendisi ve linley'in adaşı Mavi Ateşle ikisinin hükümdar oldukları belirtiliyor.

akala

Beyrut elçi rolüne bürünen bir hükümdar sebep basit her şeyin kendi kontrolunda olmasını istiyordu bunun sebepi mezarlığın 18. katında bulunan 4 hükümdar mezarının denetimi sağlamak için hükümdarların boyutlara girememesi kılıfı ile kendisini elçi highgod olarak gösteriyor. Eğer diğerlerine hükümdar olduğunu bildirse korkularından mezara yaklaşamazlardı. Hükümdar kılıfı ise bir hikümdar doğduğu diyara istediği gibi girip çıkabileceği yazar tarafında belirtirmiştir. Mavi ateş ise yeraltı hapishanesinden kaçan mavi ateşten bahsediyorum en son kendi kıtasını oluşturan eleman hatırladığım kadarı ile linley ile aynı isme sahipti. Neyse kısaca bu ikisini yardımı ile linley finalde baya bir güçleniyor.

Mavi ates leylin. Hani linleye yulanda kisa bi sure ders veriyor sonra infernal realmden gelen guclu bir high goda tek atiyor. Ardindan savaslar sonucu yok olan kitasini tekrar olusturmaya basliyor.

AndHony

Anladım şimdi :d ya linley ne zaman highgod olacak 64 bölüme kadar highgod olur mu ? Ben linley ws regisim olmasını çok isterim bizim linley güçlensinde araf komutanlarını ve asuraları tokat manyağı yapsın

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık