Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Çocuk Sahibi Olmak Mutluluk Getirir Mi ?

Çocuğum olmasa bile kardeşimin büyümesinde önemli bir rolüm oldu.genel olarak aile düzenimize,yapılanlara ve sonuçlara baktığımda,yorum yapabilirim.
Kardeş, yegen, komşu cocugu v.b. Bir çocuga sahip olmadan bir çocugun var ettigi hissi ve sonuclarini tam olarak kavrayamazsin. Yaşım buyuk olsada ben evli değilim ve evlenmeyede sıcak bakan biride degilim ve bunuda karşi cinste gordugum fitrata (huylarina) katlananamak gordugum icin uzagim ve bunuda bağlayici bir sebeb olmadan (Aşk, sevmek, vb bir durum) bir yaşam yaşamayi mantikli gormuyorum ama evlenenlere ve evlenmek isteyene birsey demem ve gucum yettigince destekte olurum. Yani kisaca bir çocugun var ettigi hissi yanlizca ona sahip olanlar bilir. Benim gibi sahip olmayan biri ne kadar edebiyat yaparsa yapsin tam olarak açiklayamaz hatta bence %50 sine bile yaklaşamaz. Lakin soruyu "Çocuk sahibi olmak istermisiniz?" gibi bir durum da olsa, durum tamamiyle değişir. Bu yine ülkemizde sanat niye gelişmiyor diyip bunu heykele bağlamak gibi bir durum. Sanat bir heykelden ibaret birşey degil, ki gunumuzde duvara bantlanmiş bir muzu bile sanat kabul eden bir akım varken :oleyo2::fool::gamyon:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık