Okumuştum zaten takip ettiğim iki seriden karakterler.Fanlık yapmadan önce tanıtımları okusaydın bari.
Magellan tekler geçer bence.
Okumuştum zaten takip ettiğim iki seriden karakterler.Fanlık yapmadan önce tanıtımları okusaydın bari.
Şu lafını unutma, çok sık kullanırım bundan sonra.Çok uzun yazmışsın üşeniyor millet. Ben bile yarısını anca okudum.
Coco'yu tanımıyorum bilmiyorum ama tanıtımdan yola çıkarak Coco alır diyorum. Magellan zehirliyor tamam da zehri adamı öldürene kadar eşek sudan geliyor.
Ayrıca Magellan paramecia ve yavaş adam. Bu Coco denen eleman çok çevik ve güçlüymüş. Zaten bu dövüşten zehri direkt çıkarmak gerek, ikisi de etkilenmiyor sonuçta. Odak noktası fiziksel güç olur bu dövüşün.
Anket öyle demiyor ama abi.Coco'nun her zehre karşı panzehir üretmek gibi bir özelliği var. Gereksiz bir anket olmuş bence.
Coco zehir denizinde yüzebilen birisi. BB Crew ile karıştırdın sanırım.Okumuştum zaten takip ettiğim iki seriden karakterler.
Magellan tekler geçer bence.
Magellan'ın zehir yemesi ona dezavantaj getiren bir durum, çok uzun süre savaşamaz yani, günde 10 saat sıçıyormuş adam.İlginç bir vs. Zehri yemek olarak kullanan bir adam ve zehirlerin lordu. Sanki Magellan Coco'yu yer gibi geliyor. Ama sonra ishal olur, orada uzun süre kaldıktan sonra ölürse, berabere bitmiş olmuyor mu?
Şaka yaptım ya.Şu lafını unutma, çok sık kullanırım bundan sonra.
Konuya dönersek karakterler zehirden etkileniyorlar. Coco vücudunda bulunmayan bir zehirle karşılaştığında vücut otomatik olarak panzehir üretmeye başlıyor ama bu biraz vakit alan bir süreç ve zehrin kuvvetine göre hasar alabilir. Misal Magellan'ın boynuzundan çıkan zehir kayayı eritebiliyor, keza Venom Demon zehri de öyle yıkıcı türde zehirler. Diğer yandan Magellan Zehir Adam olarak geçiyor ancak kullandığı zehir tür olarak sınırlı. 4-5 tür anca göstermiştir bize Coco'da ise 500 çeşit zehir var üstüne adamın kendi ürettiği zehirler de var ve Magellanın bunlara vereceği tepkiler muallak durumda. Kendinde olmayan zehre karşı ne tepki verecek Magellan'ın vücudu ?
Okudum tabi onlari ama mamut arci falan deyince kafam karisti bian.Coco'nun altındaki Spoiler başlığının içinde 3 adet A-4 sayfası edecek kadar bilgi var hacım, niye okumuyorsunuz yahu ?