Panel boyutu ve şekli neredeyse Imu ile aynı. Görmek isteyene ne güzel ibretler var bu sayfada![]()
Koby'nin bulunduğu lig burası. Cross Guild'i dağıtsa kimse şaşırmaz.
Panel boyutu ve şekli neredeyse Imu ile aynı. Görmek isteyene ne güzel ibretler var bu sayfada![]()
Mihawk'la dalga geçenleri anlamıyorum. Helmeppo bu haliyle Mihawk'ı alamaz. Ama dövüş esnasında gücünü baskılamak için kullandığı gözlüğü çıkarırsa Mihawk'ın selası okunabilir ona bir şey diyememMihawk'ı bunun indireceğine inananlar el kaldırsın.
![]()
Daha büyük ibret var burnunun üstünde Sabo gibi yara bandı var Kuzan da da var.Yani amiral geliyor mesajı Allah seni ne yapmasın Oda…Panel boyutu ve şekli neredeyse Imu ile aynı. Görmek isteyene ne güzel ibretler var bu sayfada
Panel boyutu ve şekli neredeyse Imu ile aynı. Görmek isteyene ne güzel ibretler var bu sayfada
Buggy,BB ve Nika,üçünün de ağzı açık.Anlayan anladı...Daha büyük ibret var burnunun üstünde Sabo gibi yara bandı var Kuzan da da var.Yani amiral geliyor mesajı Allah seni ne yapmasın Oda…
Meyvesiz nereye kadar ilerleyebilecek merakla bekliyorum. Meyvesiz, yumrukla nereye kadar ilerleyebilecek merakla bekliyorum. Meyvesiz ve silahsız nereye kadar ilerleyebilecek merakla bekliyorum.![]()
Bu çocuk meyve yer. Yemesi de lazım zaten.Meyvesiz nereye kadar ilerleyebilecek merakla bekliyorum. Meyvesiz, yumrukla nereye kadar ilerleyebilecek merakla bekliyorum. Meyvesiz ve silahsız nereye kadar ilerleyebilecek merakla bekliyorum.
Sword'un Buggy değil de tekrar Teachle kapışması da olabilir.Sword ekibi denizcilerin geleceği, bunlara kim rakip olacak sence?
![]()
Şu sayfada büyük ihtimalle;
Devrimciler ile Şövalyeler savaşacak
Shanks ve Karasakal savaşacak
Luffy ve Karasakal savaşacak
Cross Guild’i temsilen Buggy boşta kalıyor, en uygun aday Coby ve Sword ekibi gibi