Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Claymore

Tam uyarlanmış bir animesi gelse sezonun animesi olur. Ama bu haber çok ilginç. Bir kere Claymore'nin bir dizi olarak başarılı olma ihtimali yok. Çünkü epey fantastik bir eser. Hadi Claymoreler insandan hallice ama tüm o yaratık animasyonları için bütçe yetiştiremezler. Ya da çok çok kötü yapacaklar. Haberin bir yanlış anlaşılma olma ihtimali var.

Ulan yapmayın ya güzelim eserin bunca zamandır başından sonuna güzelce uyarlanmaması zaten rezillikken üstüne bir de live action işine girmişler. İyi bir şey çıkma ihtimali yüzde 0.1 falan. Cömert davrandım üstelik.

Bu serinin animesi izlenebilecek seviyede mi ? Mangaya başladım da animesi kötü değilse oradan devam edeyim.
Animesi güzel devamının gelmemiş olması üzücü. Şu şekil izleyebilirsin ama direkt baştan sona mangadan devam etmen daha iyi olur sanırım
Animede ilk 20 bölüm canon; 21,22,23 yarı canon; 24,25,26 filler. Manga 155 bölüm, anime ise manganın 50'li bölümleri sonuna kadar devam edip 60 gibi bitiyor. Hikayede ayrılmalar olduğu için manga ile uyuşmazlıklar var. Bu nedenle mangaya baştan başlamayacaksan son arkın başından başlaman gerekir. Yani tam 50'den başlayabilirsin.

Ama manga'ya baştan başlamanı tavsiye ederim, zaten okuması kolay ve çizimleri etkili bir mangadır.

Evet özellikle dönemine göre iyidir.Animeyi bitir sonra mangayı baştan sona oku.Manganın devamı animeye çevrilmedi o yüzden dediğim gibi yaparsan daha çok keyif alırsın.
Bunu sorduktan sonra 15-20 bölüm okudum. Ortasında sayılırım manganın. Bir bakarım bölümlere yine de ama herhalde animenin çoğu kısmını gördüm bence.

Son düzenleme:
Animesi güzel devamının gelmemiş olması üzücü. Şu şekil izleyebilirsin ama direkt baştan sona mangadan devam etmen daha iyi olur sanırım
Animeler genelde zaten milleti mangaya yönlendirmek için yapılıyor, bide manga devam ediyor konu olmuyor ve bu yüzden çoğu anime böyle mesela Berserkin animeside ağzımıza bir bal sürdü sonra mangaya yönlendik bizde. Bi animesini beğenip okuyamadığım manga HxH dir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık