Puhaha ben daha yeni başlamıştım.Kaç lvl'din?
@Sir Crocodile Ben 115 lvl mişim. Size asker falan atarım ama oynamam. 1 sene önce iyi kasmıştım. Golem falan 5 seviye.
Puhaha ben daha yeni başlamıştım.Kaç lvl'din?
@Sir Crocodile Ben 115 lvl mişim. Size asker falan atarım ama oynamam. 1 sene önce iyi kasmıştım. Golem falan 5 seviye.
Boş oyun zaten, ama bu tür oyunlarda sıfırdan lvl atlaması zevkli.Puhaha ben daha yeni başlamıştım.
Farm villa gibi bir şey sandım açıkcası sonra baktım sinir oldum. Clash Royale oynuyorum 2 3 gündür güzel baya o sevdim.Boş oyun zaten, ama bu tür oyunlarda sıfırdan lvl atlaması zevkli.
Ben bu işlere Ogame oyunu ile başladım, sonrada trvian gelir sanırım. Gece 4'e alarm kurardım. 2-3 kişi ortak bakardık hesaplara, tabi akıllı tel yoktu, mecbur eve gidip pc başında beklerdik.
Sağlam ekip lazım ya da Weed gibi olacaksın.
Ciddi misin?Dün forumda botla ilgili konuşmalar geçmişti biri konuşmaları bildirmiş,kalıcı olarak banlanmışım,sizde bir sorun olmamıştır umarım.
O kadar da yapmamışlardır heralde.biri konuşmaları SS alıp göndermiş supercell'e
prosedürde birinin bildirmesi gerekiyor kanıt sunarak,başka türlü saptayamazlar.O kadar da yapmamışlardır heralde.
Oyunda ki konuşmalarımızı mı kopyalamış? Burada bir şey konuşmadık konuşsakda oyun nicki felan yok kesin kanıt olmadan banlayamazlar.
Diyorum ya oyunda ki konuşmalarımızı gönderirler anca orada da 3-4 kişiydik zaten o arkadaşlardan da kimse yapmaz. Sen şuan klandan çıkmış görünüyorsun ama hesabın duruyor.prosedürde birinin bildirmesi gerekiyor kanıt sunarak,başka türlü saptayamazlar.
Bana gelen yazıda 3.parti yazılım kullandığım bildirilmiş olduğu için hesabımın elle işleme tabi tutulduğu ve kalıcı olarak banlandığım yazıyor.Diyorum ya oyunda ki konuşmalarımızı gönderirler anca orada da 3-4 kişiydik zaten o arkadaşlardan da kimse yapmaz. Sen şuan klandan çıkmış görünüyorsun ama hesabın duruyor.