Benim hesapta uzun zaman önce yüklüydü, baktım hala duruyormuş.Bu Civil War ya da WWH'u Türkçeye çeviren gruplar var mı?
http://www.mediafire.com/download/kdsqwkhdblpddtw/WWH+01-05.rar indirebilirsin buradan.
Benim hesapta uzun zaman önce yüklüydü, baktım hala duruyormuş.Bu Civil War ya da WWH'u Türkçeye çeviren gruplar var mı?
Bilemiyorum. Zaten pek okuduğum söylenemez çizgi roman. Manga tercih ediyorum. Çizgi roman alemi baya karışık geliyor bana. Arada bir Batman ve Deadpool okuyorum sadeceOkudum WWH'u da ben karakteri genel olarak pek sevmiyorum.
Thor ve Sentry Bruce Banner'e olan saygılarını bir kenara bırakırlarsa Hulk'u deşerler.
Düzelteyim, Hulk WWH sersinde kendisi düzgün konuşup, bir gladyatör gibi dövüşmeyi öğreniyor. Hulk'ı daha önceleri olduğu gibi Bruce Banner kontrol etmiyor, zaten bilim adamı Banner Hulk'ı kontrol ederken tam tersine güçsüzleşiyor, Hulk her zaman kendi, yani Hulk bilincindeyken daha güçlüdür. Kısaca, ''Hulk is the strongest one there is'' , Banner ise ''Puny Banner'' dır.World War Hulk'ta baya baya konuşuyor. Hulk'ı kontrol edebiliyor. O yüzden geleni geçeni perte çıkartıyor.
Bunu hatırladım Loki'yi öldürüyor efsane Ama galiba Odin Force'yi Thor'un gücü saymıyorsunuz.Yanlış biliyor olabilirim bir yıl önce falan okumuştum Sentry yeniliyordu burdaGerçekten öyle. Siege'de indiriyordu. Thor buna ne kadar güçlü saldırsada "Aman Allah'ım" modundaydı.
Sentry'nin final formu yok mu ?Rune King Thor Sentry'e hayatını sorgulatır.
Void oluyor kontrolden çıkınca ,birde Death Sentry var ama Rune King Thor ile başedemez.Sentry'nin final formu yok mu ?