*Yancılığını yaptığı veya ekibinde bulunduğu karakterleri sevdiğim için göründüğü hemen hemen tüm sayıları okumama rağmen pek ısınamadığım bir karakterdi Amadeus Cho, o sebeple benim de endişelerim vardı. Ama gayet eğlenceli bir seri çıkmış ortaya. Zaten klasik tipte Hulk hikayelerini pek çekemiyorum doğrusu, bundan önceki Doc Green döneminden de normal dönemlere göre daha fazla zevk almıştım mesela.
*Kang, 2-3 bin yıl kadar gelecekten gelen bir abi ve ismini aldığı Nathaniel Richards'ın soyundan geliyor, ama aynı zamanda Doctor Doom da atası bunun. Yani soylar bir noktada birleşmiş
. Karakter olarak pek ilgi çekici olmasa da villain olarak karşımıza çıkan hikayelerini severim ben Kang'ın, zaten Avengers'ın en büyük villain'ı desek yanlış olmaz herhalde.
*Invincible Iron Man iyi gidiyor da feci şekilde bozacağını düşünüyorum ben. Bendis ile Marquez Civil War II yazacak ve yolunu da bu seriden yapacaklar, Civil War II'nin geçen gün yayımlanan synopsis'i ve posteri de baya rezil duruyor. Bendis yine güzel başladığı seriyi bok edecek gibi.
*Guardians of the Galaxy'ye yapılan Thing ve Kitty Pryde eklentilerini ben de beğendim, ama işte bir GotG serisinden beklediğim goygoy değil benim. Bendis'in bu serinin dümenine geçeli 3 sene oldu ve hala adamakıllı bir kozmik hikaye anlatabilmiş değil, karakterlerle ne yapacağını bilemeyip öylesine vakit geçirtiyor gibi. Umarım yazarı değişir artık, bu Annihilation ve onu takip eden kozmik event'ler döneminde yayımlanan serisi harikaydı mesela.
*Spider-Woman'ın bir önceki 10 sayılık serisini okumuştum, buna da başlarım muhtemelen bir ara. Bazı okurlardan ciddi eleştiriler alan hamilelik işine ben de tepki vermedim pek senin gibi, ama ilk story arc'ın konusu da hiç ilgimi çekmedi, o yüzden başlayamadım buna henüz. Çocuk kimden çıkacak bu arada
*Hercules benim en sevdiğim karakterlerden biri, Marvel'daki Yunan Pantheon'unu genel olarak çok severim zaten. Zamanında 1948 tarihli Venus serisini bile okumuşluğum var
, Roger Stern'in klasik Avengers'ındaki Assault on Olympus hikayesi de favorilerim arasındadır. Ama dediğin gibi seri daha iyi başlayabilirdi, street level kahraman halihazırda yeterince var zaten. Şöyle sağlam mitolojik hikayeler okumayı isterdim doğrusu. Greg Pak ve Fred Van Lente'nin yazdığı seri kusurları olmasına rağmen bu açıdan daha iyiydi en azından. Yine de Dan Abnett yazdığı için umutlarım sürüyor, hem olayların çapı giderek genişleyecekmiş gibi durmakta, bakalım.