Watchmen'i izleyeyim bari. İkinize de teşekkürler.
İzle, Manhattan tam senin dediğim gibi dünyanın yok olması meselesine "Banane" diyor. Üstelik tanrısal ve sonsuz güçleri var bu adamın. Güneşin üzerinde falan yürümüş, başka galaksilere ışınlanmış, hatta yeni bir hayat yaratmaktan bahseden bir karakter. Şahsen o kadar gücüm olsa, ben de takmazdım. Filmde şöyle efsane bir repliği vardır üstün güçlerinden bahsederken;Watchmen'i izleyeyim bari. İkinize de teşekkürler.
Hatırladığım kadarıyla hayır. Zaten sonra nallari dikiyor. Miles alıyor unvanı. 616 Peter la tanışanda Miles oluyor.Abi Ultimate Spiderman ne güzel bir şeymiş ya öyle çok fena sardı. Ama ne yazık ki sadece 47. Bölüme kadar Türkçesi var güzelim hikayenin dan diye kesilecek olması çok ama çok kötü
Bari kesildiği yerde acayip sıkıcı bir hal alsa
Edit:Birde Ultimate spiderman ile earth 616 Spiderman arasında kişilik olarak fark var mı? Şimdiye kadar en sevdiğim Spiderman karakterizasyonu oldu ama Ultimate evreni fazlasıyla kısıtlı eninde sonunda ana evrene dönmek durumundayım ama dönmeden önce farklılıklar varsa bileyimki gerçek Spiderman bu değil tribine girmeyim.
Edit2: Peter Parker Ultimates'e katılıyor mu?
Tüh be oysaki Nick Fury'nin biraz büyü seni Ultimates'e katacağız muhabbeti çok iyiydiHatırladığım kadarıyla hayır. Zaten sonra nallari dikiyor. Miles alıyor unvanı. 616 Peter la tanışanda Miles oluyor.
İşte benim gercekligimde büyük bir kahramandin ama öldün abi dialoglari geçiyor ilk anda. Falan filan
Moruk biz 2010 lardayiz yapma gözünü seveyim. Klasik sayılardan başlamak sakat iş .Tüh be oysaki Nick Fury'nin biraz büyü seni Ultimates'e katacağız muhabbeti çok iyiydi
Ya peki birde earth-616'da ne Zaman'dan itibaren Adam gibi hikayeler başlıyor Spiderman adına? 1960'lardan okudum biraz ve inanılmaz derecede bayıktı
Aslında Avengers konusunda da yardımcı olsan fena olmazMoruk biz 2010 lardayiz yapma gözünü seveyim. Klasik sayılardan başlamak sakat iş .
Hele Spiderman gibi 30 dan fazla çizgi romanin varsa ve bunların en az 10 tanesi 100sayidan uzunsa sıkıntılı iş.
Avengers desen daha rahat yardimci olurdum.
Ama 2000li yılların sayılarindan Amazing Spider-man den (Ana seri)
Okuman en mantıklısi.
2000ler kaçıncı sayidan başlar bilememde final 700.sayi. Zaten final baya anti klişe bitiyor. Kendi senesinin en tartışmalı olayiydi.
700 ün ordan sonra devam edeceğin seri Superior Spider-man oda bi 35 sayı falan baya baya tüm şüpheleri kaldıran bir seriydi
Ondan sonra tekrar bi Amazing Spider man başlıyor. 20 sayı civari. İster oku ister okuma. Ilk sayısı satış rekoru kirmisti. Superior muhabbetini sevmeyen klasikçilerin/gelenekçilerin tepkisi sanırım.
Ordan sonrada Secret Wars sonrası gelen Spider-man serisine başliyacaksin. Adını unuttum şuan oda Amazing diye yayınlanıyordu sanırım. Oda suan ya 3 ya 4.sayida.
Ama serbest stil takilirim diyosan ve ortalama bi ingilizcen varsa 3000+ üstü farklı sayı okuyabilirsin. (Çılgın seni)
Tüh be oysaki Nick Fury'nin biraz büyü seni Ultimates'e katacağız muhabbeti çok iyiydi
Ya peki birde earth-616'da ne Zaman'dan itibaren Adam gibi hikayeler başlıyor Spiderman adına? 1960'lardan okudum biraz ve inanılmaz derecede bayıktı