Kaçırdın, kaçırmasaydın.Geçen muhabbeti geçmişti hatta @meeteor bayağı sövmüştü öncesinde cevap verildiyse kaçırdım ama harbi bu Clark Kent bir gözlükle nasıl kendini gizliyor?
Aslında o iş o kadar basit değil. Pre crisis döneminde (1985'e kadar) Clark'ın gözlük camları kriptondan gelme camlardı ve hipnotik özellikleri vardı. Gözlüğü taktığında karşısındakiler onu farklı şekilde görürdü. Bu yüzden fotoğraf çektirmekten sakınırdı. Post crisis döneminde bu hipnotik özellik çıkarıldı. Şu anda kendini saklıyor. Süpo ne kadar cevval, atılgan ve cesursa Clark da o kadar paspal, korkak ve pısırıktır. Son derece sakardır ve hatta şapşaldır. Tip olarak yada beden yapısı olarak benzetselerde be dingilden manav bile olmaz diye düşünerek vazgeçiyolar. Hatta jimmy olsen sürekli sen süpo sun diye takılır CK'e. Özetle gözlük değil davranış saklıyor süpoyu.Geçen muhabbeti geçmişti hatta @meeteor bayağı sövmüştü öncesinde cevap verildiyse kaçırdım ama harbi bu Clark Kent bir gözlükle nasıl kendini gizliyor?
Şimdi gelir biri yav he he der geçen seferki gibi diye bu kadar yazmak istemedim.Aslında o iş o kadar basit değil. Pre crisis döneminde (1985'e kadar) Clark'ın gözlük camları kriptondan gelme camlardı ve hipnotik özellikleri vardı. Gözlüğü taktığında karşısındakiler onu farklı şekilde görürdü. Bu yüzden fotoğraf çektirmekten sakınırdı. Post crisis döneminde bu hipnotik özellik çıkarıldı. Şu anda kendini saklıyor. Süpo ne kadar cevval, atılgan ve cesursa Clark da o kadar paspal, korkak ve pısırıktır. Son derece sakardır ve hatta şapşaldır. Tip olarak yada beden yapısı olarak benzetselerde be dingilden manav bile olmaz diye düşünerek vazgeçiyolar. Hatta jimmy olsen sürekli sen süpo sun diye takılır CK'e. Özetle gözlük değil davranış saklıyor süpoyu.
Ee, sağdan soldan baktıklarında farklı birini görünce "oha noluyo lan" demiyomu bu insanlar..Aslında o iş o kadar basit değil. Pre crisis döneminde (1985'e kadar) Clark'ın gözlük camları kriptondan gelme camlardı ve hipnotik özellikleri vardı. Gözlüğü taktığında karşısındakiler onu farklı şekilde görürdü. Bu yüzden fotoğraf çektirmekten sakınırdı. Post crisis döneminde bu hipnotik özellik çıkarıldı. Şu anda kendini saklıyor. Süpo ne kadar cevval, atılgan ve cesursa Clark da o kadar paspal, korkak ve pısırıktır. Son derece sakardır ve hatta şapşaldır. Tip olarak yada beden yapısı olarak benzetselerde be dingilden manav bile olmaz diye düşünerek vazgeçiyolar. Hatta jimmy olsen sürekli sen süpo sun diye takılır CK'e. Özetle gözlük değil davranış saklıyor süpoyu.
Bazı animelerde kendi koca memelerini zor taşıyan hatunlar yaklaşık 35-40 kiloluk silahları nasıl tüy gibi taşıyorlarsa, Clark ın tanınmama muhabbeti de öyleEe, sağdan soldan baktıklarında farklı birini görünce "oha noluyo lan" demiyomu bu insanlar..
Koca bir event ı Doom un üzerinden kurarlarsa ve final sayısının kapağına Reed ve Doom u koyarlarsa bende direkt bunlar miladını doldurdu . Efsane şekilde ölecekler derim.Ilk kısmı biliyorum zaten lafın gelişi öyle dedim:/.
Diğerine gelecek olursak FF'nin tek olayı karakterleri değil aynı zamanda marka Değeri de var sırf Foxdan başlangıç olarak alamadı haklarını diye sonradan alsa dahi bitirmeye devam edeceğini sanmam. Hem reed ve Doom'u niçin harcasın yahu ikiside harcanacak Karakterler değil
Çizgiroman çok okumadığım için senin kadar bilgim yok bu konuda, ama bildiğim kadarıyla çizgiroman evrenlerinde ölümle yaşam arasındaki çizgi bizde olduğu kadar kesin değil:/. Yani o ara ilgi çeksin diye popüler karakterleri öldürürler, arkasınan diriltirler sorun değil. Çr evreninde öyle oluyor diye burada da öyle olacak diye bir şey söz konusu değil ona bakılırsa Thor kadın, Spider Miles olacak falan.Koca bir event ı Doom un üzerinden kurarlarsa ve final sayısının kapağına Reed ve Doom u koyarlarsa bende direkt bunlar miladını doldurdu . Efsane şekilde ölecekler derim.
Şuan Secret Wars öncesi ve sırasında pek çok ölen kişinin Secret Wars sonrası yeni serileri mevcut. Demekki bu ölümler yok sayılacak.
Ama Reed ,Sue ,Doom, Cyclops , Luke Cage , Moon Knight , Punisher ,Emma , Jessica Jones, Iron Fist ve mutant karakterlerin bir kısmı yeni düzende çıkacak olan herhangi bir çizgi roman da şuan yok gözüküyor.
Mutantlarin bir kısmının bir dönem için ortadan kaybolacagi söyleniyordu o halde Cyclops ,Emma ve digerleri bir yerden muhakkak çıkacak demektir. Onu geçelim.
Moon Knight , Luke , Punisher Jessica falanda bir yerlerden çıkar oda sıkıntı değil.
Ama Thing ve Human Torch un yeri belliyken Reed, Sue , Doom la ilgili henüz bir şey aciklanmadıysa ben şüphelenirim.