Pembe kriptonit ile eşcinsel de oluyor reis. Full paket her yönlüBunun eşcinsel olanı yok mu hala :S
Pembe kriptonit ile eşcinsel de oluyor reis. Full paket her yönlüBunun eşcinsel olanı yok mu hala :S
Bu S El hanedanının simgesi değil mi? General Zod'un kendi arması var mis gibi niye bu kavruk oğlana El'lerin armayı verdiler acaba?Zupo reis siyahi olmuş.
Val Zod adı :
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStd2lkVQbJWCE5Sjfr4vlxMmMVGaf1zymajO7nyiN5zlPT-duY
Neyin duyarı bu her karakteri siyahi yapma çabası, hayır Obama da artık başkan değil.
Venom gelsin yenilmezlere bir şey istemiyorum yav.
Hulk için harcanan itibarını yerine koy lütfen.
Thor reisi 3 beyin hücreli Hulk için önceki filmlerde ne hale sokmuşlardı.
Normalde Thor, Captain Marvel'dan daha güçlü değil mi? Ben bunların güçlerini falan araştırmıştım da bende öyle bir izlenim bırakmışlardı. O yüzden Endgame'de Marvel'ın gelip başrolü alacak olmasını hala kabullenebilmiş değilim.
Hulk için harcanan itibarını yerine koy lütfen.
Thor reisi 3 beyin hücreli Hulk için önceki filmlerde ne hale sokmuşlardı.
Mr. Mxyzptlk. Gerçekliği bükme gücüne sahip.Ciddi anlamda enteresan güçlere sahip olan karakterleri merak ediyorum.Sizin bak şu farklıdır iyidir diyebileceğiniz karakterler var mı ?
Enteresan sayılmaz mı? Manhattan karakteri gerçeğe en uygun şekilde yaratılmış tanrısal karakterdir. Bu özelliği bile onu ayrı bir noktaya taşıyor.Dr. Manhattan. Çok enteresan sayılmaz ama yine de bakabilirsin.
Teşekkürler.Dr. Manhattan. Çok enteresan sayılmaz ama yine de bakabilirsin.