Özel bir gücü yok. Sıradan bir adam, ama dünyadaki en zeki kişi olduğu söylenir. Watchmen'de süper güçleri olan tek kişi Dr. Manhattan.Bu watchmendeki Ozymandiasın gücü nedir?
Özel bir gücü yok. Sıradan bir adam, ama dünyadaki en zeki kişi olduğu söylenir. Watchmen'de süper güçleri olan tek kişi Dr. Manhattan.Bu watchmendeki Ozymandiasın gücü nedir?
Aynen en zeki kisiymiş ama psişik gücü felan var mı diye çizgi romanda belki.Özel bir gücü yok. Sıradan bir adam, ama dünyadaki en zeki kişi olduğu söylenir. Watchmen'de süper güçleri olan tek kişi Dr. Manhattan.
Yok, senin benim gibi birisi.Aynen en zeki kisiymiş ama psişik gücü felan var mı diye çizgi romanda belki.
Süper hızı yok muydu bu adamın?Özel bir gücü yok. Sıradan bir adam, ama dünyadaki en zeki kişi olduğu söylenir. Watchmen'de süper güçleri olan tek kişi Dr. Manhattan.
Hayır. Mesajda da yazıyor. Manhattan hariç özel ya da süper gücü olan yok çizgi romanda. Kahraman olanlar normal insanlardan fiziksel olarak biraz daha güçlü ve çevikler, fakat bu da süper insan seviyesinde değil.Süper hızı yok muydu bu adamın?
Reed Richards onun Sentry'den sonraki en güçlü kahraman olduğunu söyler. Cidden bayağı güçlüdür. Sonik ses dalgaları ile saldırır. Fısıldasa dahi etraftaki her şeyi yok edebilir, bağırsa gezegenler hatta gezegen sistemleri yok olur. Geleni gideni pataklayan Apocalypse'i ve onun etrafındaki kocaman bir alanı sadece "puf" diyerek haritadan silmişti.Black Boltun yetenekleri hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar güçlü bu adam, birkaç yerde Thanosu zorladı, Hulku uçurdu falan okudum o kadar güçlü durmuyor gibi, hiç okumadım gerçi çizgiromandan.
WWH pestil etmişti onu diye hatırlıyorum.Reed Richards onun Sentry'den sonraki en güçlü kahraman olduğunu söyler. Cidden bayağı güçlüdür. Sonik ses dalgaları ile saldırır. Fısıldasa dahi etraftaki her şeyi yok edebilir, bağırsa gezegenler hatta gezegen sistemleri yok olur. Geleni gideni pataklayan Apocalypse'i ve onun etrafındaki kocaman bir alanı sadece "puf" diyerek haritadan silmişti.
Hulk o zaman kimleri pestil etmedi ki? Bolt en başta Hulk'u geri püskürtüyor, ama olmuyor.WWH pestil etmişti onu diye hatırlıyorum.
Thor,Superman,WWH,Blackbolt,Sentry,Ghost Rider,Shazam,Flash ve Martian Manhunterı Deathmatch yaptırsak ve hepsi kana susamış olsa en son kalan 3lü ve en son ayakta duran kişi kim olur?Hulk o zaman kimleri pestil etmedi ki? Bolt en başta Hulk'u geri püskürtüyor, ama olmuyor.