Aynen öyle.Anladım, Amatsu Mikaboshi'i felan yenmiş herhalde elde ettiği güç onu yenmesi için geçici verilmiş.
Aynen öyle.Anladım, Amatsu Mikaboshi'i felan yenmiş herhalde elde ettiği güç onu yenmesi için geçici verilmiş.
Bu yanıtlanmamış halen? Geçen gün Dr. Strange izleyince ben de aynı şeyi düşündüm, gerçeklik durumu nedir acaba? @SmokerDoctor Strange filminde Mordo Living Tribunal'in bir esyasini kullandigini soyluyordu. Asa, mizrak tarzi bir seydi. Bu esya gercekten Living Tribunal'a mi ait?
Filmi izlemedim. Ancak Living Tribunal'ın Staff of Polar Power diye bir asası var. Ondan bahsedilmiş olabilir.Bu yanıtlanmamış halen? Geçen gün Dr. Strange izleyince ben de aynı şeyi düşündüm, gerçeklik durumu nedir acaba? @Smoker
Aynen oymuş, şimdi bir gezindim wikide öyle diyor. Film olmasindan mütevellit nançaku bozması gibi duruyordu ama bayağı über bir silah olmalı mantıken. Film gayet başarılı ağebey, tavsiye ederim. Çekimler, oyunculuk, komedi, aksiyon her şey var.Filmi izlemedim. Ancak Living Tribunal'ın Staff of Polar Power diye bir asası var. Ondan bahsedilmiş olabilir.
Ne tür bir gücü var bilmiyorum. Adını görmüştüm uzun zaman önce. Film sinemalarda mı?Aynen oymuş, şimdi bir gezindim wikide öyle diyor. Film olmasindan mütevellit nançaku bozması gibi duruyordu ama bayağı über bir silah olmalı mantıken. Film gayet başarılı ağebey, tavsiye ederim. Çekimler, oyunculuk, komedi, aksiyon her şey var.
Yok, 4 5 ay oldu sinemada gösterileli. Torrentten çekip yumuldum ben. Filmde asa bir iki yerde gösteriliyor. Görsen Living Tribunalın demezsin yani. Ama film acayip beğendim ben.Ne tür bir gücü var bilmiyorum. Adını görmüştüm uzun zaman önce. Film sinemalarda mı?
Saf güç olarak kıyaslayayım.Superman - WonderWoman - Shazam - Flash - Martian Manhunter
Bunları kıyaslarsak güç olarak sıralama nasıl olur ?
Superman tokatlar Sentry'i.Saf güç olarak kıyaslayayım.
(Sentry>>>)Superman=>Shazam>WonderWoman>Manhunter>Flash.
Vs atsalar kim yener dersen, kendimce;
(Sentry>>>)Superman>Manhunter>Shazam>WonderWoman>Flash.