İlk defa senden duyuyorum, biraz baktım doğruymuş galiba. Her sene MüsLümaN NüEl QutLamaZ diye zırlayan tipler nasıl hala Pringles kamyonu taşlamamış acaba?Pringles, domuz yağında kızardığı için yemiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın fakirlikten değil.
Lays, Ruffles sade patates, Lays yeşil fırından, bir de Doristos Alaturka... Tabii eski tadında değil Alaturka. Yoksa başka cipse bakılmaz bile. Şu an için favorim Lays.
Taşlamadığımızı nereden biliyorsun?İlk defa senden duyuyorum, biraz baktım doğruymuş galiba. Her sene MüsLümaN NüEl QutLamaZ diye zırlayan tipler nasıl hala Pringles kamyonu taşlamamış acaba?
Muhtemelen cips, o fareden daha sağlıksızdır.Malum olayı gördükten sonra nasıl cips tüketeyim, bilmiyorum.
Malum olay ne bilmiyorum ama hijyen takıntın varsa bir milyoncularda satılan patates doğrayıcı aparatlardan alıp evde gönül rahatlığıyla yapabilirsin. Biraz nişasta ve zeytinyağıyla harmanlarsın keyfine göre baharatını da ekledikten sonra atarsın fırına çıtır çıtır olur.Malum olayı gördükten sonra nasıl cips tüketeyim, bilmiyorum.
Cipsin içinden fare çıktı.Malum olay ne bilmiyorum ama hijyen takıntın varsa bir milyoncularda satılan patates doğrayıcı aparatlardan alıp evde gönül rahatlığıyla yapabilirsin. Biraz nişasta ve zeytinyağıyla harmanlarsın keyfine göre baharatını da ekledikten sonra atarsın fırına çıtır çıtır olur.
İçerisinde bir sürü kimyasal madde olduğu için dediğin doğru.Taşlamadığımızı nereden biliyorsun?
Muhtemelen cips, o fareden daha sağlıksızdır.
Malum olay fareydi.Malum olay ne bilmiyorum ama hijyen takıntın varsa bir milyoncularda satılan patates doğrayıcı aparatlardan alıp evde gönül rahatlığıyla yapabilirsin. Biraz nişasta ve zeytinyağıyla harmanlarsın keyfine göre baharatını da ekledikten sonra atarsın fırına çıtır çıtır olur.