Sanji gibi hızlı birisine, görünmez olabilen birisine o meyve yakışırdı baya. O açıdan bak, kullanan kişi önemli.Yemin ediyorum acayip sinirlendim.
Sanji gibi hızlı birisine, görünmez olabilen birisine o meyve yakışırdı baya. O açıdan bak, kullanan kişi önemli.Yemin ediyorum acayip sinirlendim.
Görünmez adamın yerin altına saklanmaya ihtiyacı da yok, işe de yaramaz :dBu adam Sanji'yi sevmiyor ya. Bu kadar basit.
Allah'ın belası psikopat bir şeye dönüştü. Ulan kendin çiziyorsun karakteri niye bu kadar nefret ediyorsun şu karakterden köpek herif. Usopp'a bol keseden şey dağıtır , Zoroya zaten direkt ejderha meyvesini koymuş , Nami'ye desen Enel'in meyvesini vermiş Allah'ın cezası , Sanji'ye gitmiş senor pink'in meyvesini vermiş. Hani bu kadar triggerlanmamın sebebi de Senor Pink'in meyvesi hakikatten bok gibiOda tam adamını buldu he. Bir an yükseliyorsun ertesi an Oda kanatlarını kesiyor.
Sanji'ye en iyi Foxy'nin meyvesi giderdi.Görünmez adamın yerin altına saklanmaya ihtiyacı da yok, işe de yaramaz :d
Kafasını sağdan soldan çıkartıp sapıklık yapsın diyedir. : ISanji gibi hızlı birisine, görünmez olabilen birisine o meyve yakışırdı baya. O açıdan bak, kullanan kişi önemli.
Roger'ın kullandığı saldırıyı yapsa yeter.
Ben babamdan intikam alacaktım diyip dövedebilir. ?
Oğluşu bi daha yüzemez diye ona yedirmeye de kıyamamış, kılıca veriyor imparator meyvesini koca yürekli Oda.Franky'nin tokatladığı adamın meyvesini Sanji'ye verip, Zoro'ya ise İmparator meyvesi veriyor. Oda'ya rağmen Sanji hala iyi işler başarıyor bence : (