Yanlız Sulong Inuarashi çok hoşuma gitti
Bu durumda olabilir veya bilgiler için " SBS bilgi metinleri ve spoiler resimleri" gibi ayrı bir konu açılabilir. Tabi bunu moderatörlere sormak lazım.Yayınlanan bilgiler ilk mesaj a eklenbiliyor mu?
Senor pink adamın hası ya belki Sancide acıcık adam olur diye şey etmişAllah'ın belası psikopat bir şeye dönüştü. Ulan kendin çiziyorsun karakteri niye bu kadar nefret ediyorsun şu karakterden köpek herif. Usopp'a bol keseden şey dağıtır , Zoroya zaten direkt ejderha meyvesini koymuş , Nami'ye desen Enel'in meyvesini vermiş Allah'ın cezası , Sanji'ye gitmiş senor pink'in meyvesini vermiş. Hani bu kadar triggerlanmamın sebebi de Senor Pink'in meyvesi hakikatten bok gibi
Luffy, köyden çıkarken teklemeseydi güzel bir tartışma olabilirdi.Shanks canavarsa Allah bilir bu ne çıkacak.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA Karnıma ağrılar girdi Oda her zamanki tarzında İmparatorun yanına en güölü adamlarını koymuş. Kaidonun yanında King, Queen, Jacki sıralamış. Big Mom tarafında Peropero peşinden Daifuku geliyor. Smoothie çöplerin yanına atılmış jabfjfbajfba BM tayfası full kadro değilken bile top 3'e anca giriyor bir de ikinci komutanmış..yersen BJFKBAKFBAFLJABFJLResimler gelmeye başladı:
O belki yaşla ilgilidir. Bizimkileri de tayfaya katılış sırasına göre dizmiş. Yaşlarını falan bilmediğim için net konuşamadım.HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA Karnıma ağrılar girdi Oda her zamanki tarzında İmparatorun yanına en güölü adamlarını koymuş. Kaidonun yanında King, Queen, Jacki sıralamış. Big Mom tarafında Peropero peşinden Daifuku geliyor. Smoothie çöplerin yanına atılmış jabfjfbajfba BM tayfası full kadro değilken bile top 3'e anca giriyor bir de ikinci komutanmış..yersen BJFKBAKFBAFLJABFJL
Yok reis. Yaşla alakalı değil. Bizim tayfayı zaten her zaman katılış sırasına göre diziyor. Fakat diğerlerinde öyle yapmıyor. Bana göre Perospero, Cracker ve Smoothiden her zaman önde gelmiştir ama Daifukunun da arkasına atılmazsın ;dO belki yaşla ilgilidir. Bizimkileri de tayfaya katılış sırasına göre dizmiş. Yaşlarını falan bilmediğim için net konuşamadım.
Sonra Nami 3. karakter deyince kiziyonuz Tayfaya katılma sırasıdir o...HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA Karnıma ağrılar girdi Oda her zamanki tarzında İmparatorun yanına en güölü adamlarını koymuş. Kaidonun yanında King, Queen, Jacki sıralamış. Big Mom tarafında Peropero peşinden Daifuku geliyor. Smoothie çöplerin yanına atılmış jabfjfbajfba BM tayfası full kadro değilken bile top 3'e anca giriyor bir de ikinci komutanmış..yersen BJFKBAKFBAFLJABFJL
Biri baksın yaşlarına da ona göre konuşulur.Yok reis. Yaşla alakalı değil. Bizim tayfayı zaten her zaman katılış sırasına göre diziyor. Fakat diğerlerinde öyle yapmıyor. Bana göre Perospero, Cracker ve Smoothiden her zaman önde gelmiştir ama Daifukunun da arkasına atılmazsın ;d
Ben baktım. Mont dorun Smoothie ve Galettenin önünde olması lazım. ikisinden de büyükBiri baksın yaşlarına da ona göre konuşulur.