Oda karakterleri çiziyor sonra çocuğuna veriyor. Boş resim defteri gibi çocuğu boyama yapıyor. Veee karakterler böyle rengini kazanıyor. Bu kadar rengarenk ve alakasız renklerin mantığı anca böyle olur çünkü. :d
Bence hoş oluyor. Ama dediğin gibi bazen gereksiz renk kasıyor.Oda karakterleri çiziyor sonra çocuğuna veriyor. Boş resim defteri gibi çocuğu boyama yapıyor. Veee karakterler böyle rengini kazanıyor. Bu kadar rengarenk ve alakasız renklerin mantığı anca böyle olur çünkü. :d
Manga kapakları normal renklerinden de açık oluyor daha lacivertimsi bir şey olabilir belkiUlti'nin saç rengini daha koyu bekliyordum. Son kapaklarda mangada saçı koyu çizilen karakterler renklendirilince açık renkli oluyor sanki. Güzel kapak.
SBS olayını bilmiyordum. İlk renkli mangadan öğrenmiştim. Bu toei harbi malmış.Yok buradaki gibi mavimsi Law ın saçlar hatta sbsde de yazıyordu Oda mavimsi çiziyor ama anime siyah yapıyor diye.
@RedTeroR benim yakamı bıraksın da şu Odaya desin "yav he he" diye @Millennium WizardR: I have a question. I heard that D is the d of outie bellybutton(debeso), is that true?
O: Yes, it’s true!
Kim kimin yakasını bırakmıyor anlamadım ona sorsak aynısını der.xD@RedTeroR benim yakamı bıraksın da şu Odaya desin "yav he he" diye @Millennium Wizard
Oda'ya Rosa'dan beri diyoruz onu@RedTeroR benim yakamı bıraksın da şu Odaya desin "yav he he" diye @Millennium Wizard