Ciddi mi bu?
Yerdeki şey hali değil ne kadar komik de mi?
Ciddi mi bu?
Yerdeki şey hali değil ne kadar komik de mi?
Oluyor tabi.Niye olmasın.Oluyor mu? Kılıç ustalığını tam olarak aç ona göre cevap vereyim sana.
CiddiCiddi mi bu?
Ben bunu ilk gördüğümde Bariete sanmıştım, hatta analizde de yazıyordur. Bir yerden tutturmuşum en azından.Ciddi
Please look closely at that Tanuki. He is actually standing on... his own balls! (So hilarious) No one figured it out! I laughed my ass off while drawing this!
OğlumBen bunu ilk gördüğümde Bariete sanmıştım, hatta analizde de yazıyordur. Bir yerden tutturmuşum en azından.
Not: Açılması tavsiye edilmez.
Sayın Oda neden böyle şeylere girişiyor acaba?Ciddi
Please look closely at that Tanuki. He is actually standing on... his own balls! (So hilarious) No one figured it out! I laughed my ass off while drawing this!
Dereceli kılıçlardan birisi çıktı.
Şimdi bu adama kılıç ustası değildir mi diyeceğiz?En iyi 12'den çıktı. Shodai kitetsu, yoru ve o şu an açıklanan sanırım.
Ben bunu ilk gördüğümde Bariete sanmıştım, hatta analizde de yazıyordur. Bir yerden tutturmuşum en azından.
Not: Açılması tavsiye edilmez.
Gülüyor bir deOğlum
Sayın Oda neden böyle şeylere girişiyor acaba?
Muhabbet ne tam bilmiyorum ki? Kim ne diyor şimdi ? Nereden gelme muhabbet.Şimdi bu adama kılıç ustası değildir mi diyeceğiz?
Adamın hayatı trol yaCiddi