Ooo şahane. Sanji'nin halini de sonraki cilde mi sakladı acaba. Keşke beraber koysaymış ya.Sanji'nin ki yok sanırım ama zoro'nun cizmiş.
Ooo şahane. Sanji'nin halini de sonraki cilde mi sakladı acaba. Keşke beraber koysaymış ya.Sanji'nin ki yok sanırım ama zoro'nun cizmiş.
O üvey evlat Çok iyiymiş Zoro'nun yaş almış hali de. Bunları böyle isteğe göre çizdiğine göre seride hiç işlemeyecek diye düşündürüyor bana. Yoksa sürprizi kaçar diye çizmezdi herhalde.Ooo şahane. Sanji'nin halini de sonraki cilde mi sakladı acaba. Keşke beraber koysaymış ya.
Zoro ve Luffy ölecek demek. Sanji de bunların mezarında bir sigara tüttürür seri biter. :/O üvey evlat Çok iyiymiş Zoro'nun yaş almış hali de. Bunları böyle isteğe göre çizdiğine göre seride hiç işlemeyecek diye düşündürüyor bana. Yoksa sürprizi kaçar diye çizmezdi herhalde.
Bana uyar, klas bi son olurZoro ve Luffy ölecek demek. Sanji de bunların mezarında bir sigara tüttürür seri biter. :/
Güzel bilgi.Galette has Bata Bata no Mi (butter butter no Mi). She is a Butter Human.
Morley has the Oshi Oshi no Mi and built the area in Impel Doen that would later become Newkama Land. He/she is currently 160 years old and was once imprisoned in Impel Doen 100 years ago as a pirate.
Ben pek beğenemedim.O üvey evlat Çok iyiymiş Zoro'nun yaş almış hali de. Bunları böyle isteğe göre çizdiğine göre seride hiç işlemeyecek diye düşündürüyor bana. Yoksa sürprizi kaçar diye çizmezdi herhalde.
Ula müthiş.Galette has Bata Bata no Mi (butter butter no Mi). She is a Butter Human.
Morley has the Oshi Oshi no Mi and built the area in Impel Doen that would later become Newkama Land. He/she is currently 160 years old and was once imprisoned in Impel Doen 100 years ago as a pirate.
Hadi ya özellikle 60 yaş bayağı güzel çizilmiş. Sen artık Zoro ve Sanji'den o kadar tiksiniyorsun ki estetik ve sanat anlayışını gölgeliyor bu nefret herhaldeBen pek beğenemedim.
Galette'nin meyvesi parameciadır herhalde?Galette has Bata Bata no Mi (butter butter no Mi). She is a Butter Human.