Genç Dofçular rahatsız İyi oldu bu açıklama. Artık Gama Knife şöyle olurdu böyle olurdu demez artık kimse.
G4 süresi ile alakalı açıklama gelmiş Oda'dan. Ama açıklama tam olmamış, ben beğenmedim. Neyse güveneceği kimse olmasa da Dressrosa'da yenerdi demiş. Dof fanlarına geçmiş ola.
Tam onu çevirecektim ben de. Bence cuk olmuş. Bütüm bahaneleri tükendi Dof'cuların.
G4 süresi ile alakalı açıklama gelmiş Oda'dan. Ama açıklama tam olmamış, ben beğenmedim. Neyse güveneceği kimse olmasa da Dressrosa'da yenerdi demiş. Dof fanlarına geçmiş ola.
Dressrosa'da halk vardı ama Tüm Kek'de göklerden ben yardım ettim demiş resmen.Genç Dofçular rahatsız İyi oldu bu açıklama. Artık Gama Knife şöyle olurdu böyle olurdu demez artık kimse.
Müthiş müthiş yahu. Tam bir troll.Dur yav karıştı. Luffy'i atıcam şimdi.
Okuyucu: Mangayı okuduktan ve animeyi izledikten sonra, Luffy, G4'ü kullandıktan sonra nasıl hareket edebildi diye merak ettim ama daha sonra Katakuri'ye karşı hiç sorun yaşamadan hareket edebildi. Bu kurgusal bir boşluk mu?
Alttakiler "what if" şeklindeymiş; yani ya şöyle olsaydı diyor. Artık Oda'nın kafasında ne vardı bilmiyorum ama bana da normal bir hayat sürselerdi gibi geldi.Müthiş müthiş yahu. Tam bir troll.
Üsttekiler korsan olarak devam etse alttakiler normal esnaf olsaydı diye mi ayrılıyor?
O da doğru Dof ikisiyle dövüştü falan da demezler artık.Dressrosa'da halk vardı ama Tüm Kek'de göklerden ben yardım ettim demiş resmen.