Kadının gücünden kimsenin bir şüphesi yoktu zaten. Sadece rol verilmemesi biraz sıkıntı yarattı. Güçsüz olduğundan değil çok güçlü olduğundan geri planda bıraktı kadını. :/Smoothie'yi küçümsemeyin demiştim
Kadının gücünden kimsenin bir şüphesi yoktu zaten. Sadece rol verilmemesi biraz sıkıntı yarattı. Güçsüz olduğundan değil çok güçlü olduğundan geri planda bıraktı kadını. :/Smoothie'yi küçümsemeyin demiştim
Yardımı esirgememiş. Egolu değil. Diyordu zaten ben başımın çaresine bakarım ama o süreçte napar bilmem diye. Biz de söylemiştik kendi de kaçabilirdi diye zira mangada direk diyor.Kaçsaydı o zaman birader, niye sırtlarda gezdin.
Oven gibi bu da. O da kılıcına ısı aktarıyordu. Meyveler cidden çok iyi. Oda iyi düşünmüş.Smothie'nin kılıcıyla kestiği şeyleri de kurutabilmesi çok iyi. Hep aklıma takılmıştı, bu kadın sadece dokunabildiği şeyleri mi kurutuyor diye.
direk değil direktYardımı esirgememiş. Egolu değil. Diyordu zaten ben başımın çaresine bakarım ama o süreçte napar bilmem diye. Biz de söylemiştik kendi de kaçabilirdi diye zira mangada direk diyor.
Haa. Telefona ver.direk değil direkt
Sbs'ler genelde böyle oluyor. Tamamı düzgün çeviri gelince tekrar düzgün olarak çeviririm. Yavaş yavaş geliyor işte bilgiler.Bukadar mı yani sbs ilginç bir bilgi vermemiş mi hic tatmin etmedi.