Ölü insanın ne işi var. Carrot ile doldurmuş boşu boşuna kapağı. Bir sürü çizilecek karakter varken. Çok sıradan olmuş kapak beğenmedim hiç.Carrot çok havalı bence iki kere çizmiş Oda onuinsan bir küçük yere Pedroyu sıkıştırır.
![]()
Ölü insanın ne işi var. Carrot ile doldurmuş boşu boşuna kapağı. Bir sürü çizilecek karakter varken. Çok sıradan olmuş kapak beğenmedim hiç.Carrot çok havalı bence iki kere çizmiş Oda onuinsan bir küçük yere Pedroyu sıkıştırır.
![]()
Olsun ne alaka öldü diye toplu olarak gitmedi mi bunlar??Ölü insanın ne işi var. Carrot ile doldurmuş boşu boşuna kapağı. Bir sürü çizilecek karakter varken. Çok sıradan olmuş kapak beğenmedim hiç.
Valla değişik olan tek şey Carrot'ın göz rengi. Kapak kırık bir aynadan bir görüntü olmuş, güzel bir ayrıntı. Başka bir şey yokKarakterlerin bakışları da bir ilginç. Hemen analiz edin.
Luffy, Bege, Brook, Chopper, Nami ve belki Carrot bize doğru bakarken, Jinbei, Pudding, Chiffon ve Sanji Luffy'nin tarafına doğru bakıyor! Teori teori!Valla değişik olan tek şey Carrot'ın göz rengi. Kapak kırık bir aynadan bir görüntü olmuş, güzel bir ayrıntı. Başka bir şey yok.
En gözde kadın üyesiydi zaten abla Kocanaların, Luffynin g3le kıramadığı şekeri cezerye misali kesişinden belliydi büyüklerden biri olduğu.Amande 3. kızmış.
![]()
![]()
Bu yavaş kesme fantezisi de hoşuma gitmişti ama pek göremedik hanımefendiyi.En gözde kadın üyesiydi zaten abla Kocanaların, Luffynin g3le kıramadığı şekeri cezerye misali kesişinden belliydi büyüklerden biri olduğu.
Vallahi kadını 3-5 sahnede gördük hepsinde de bir aksiyon peşindeydi, çakma Griffith gereksizliğinden sonra oturup sarma sarsa gene de bir iş yapmış gibi gelirdi bana.Bu yavaş kesme fantezisi de hoşuma gitmişti ama pek göremedik hanımefendiyi.