AblasıReiju sorusu bana gayet normal geldi. Konu Sanjiydi dimi?
Chopper bile geçmiş marimoyu.Tamamı bu kadar mı ?
O değilde Zoro olmasa eğlenemeyeceğiz
La adam alandan dışarı çıkmış, çıkmasa kesin birinci Sen Luffy'ne bakChopper bile geçmiş marimoyu.
Sonuçta hedefe gidememiş. Orlumbus olsa böyle olmaz ama.La adam alandan dışarı çıkmış, çıkmasa kesin birinci Sen Luffy'ne bak
Adam g2 g4'e geçmemiş bile. Kafasına göre takılıyor. 5. sırada la Zoro.La adam alandan dışarı çıkmış, çıkmasa kesin birinci Sen Luffy'ne bak
Geçmediğini nerden çıkardın ben eksik mi okudum yoksa ?Adam g2 g4'e geçmemiş bile. Kafasına göre takılıyor. 5. sırada la Zoro.
Zoro için hızda sıkıntı yok karşısındaki eleman kaçmasın yeterSonuçta hedefe gidememiş. Orlumbus olsa böyle olmaz ama.
Luffy'nin yeri normal. Daha iki bölüm önce de dedim la sana Sanji daha hızlı diye. g4 hariç.
Belirtmiş olağanüstü durumları. Mesela Brook için neden en önde olduğunu açıklamış. Ayrıca ortada la işte Adam saniyede geziyordu Dressrosa'yı g4 ile.Geçmediğini nerden çıkardın ben eksik mi okudum yoksa ?
Zoro için hızda sıkıntı yok karşısındaki eleman kaçmasın yeter
Helal olsun Hasan ne güzel yoruyon la kendi işineBelirtmiş olağanüstü durumları. Mesela Brook için neden en önde olduğunu açıklamış. Ayrıca ortada la işte Adam saniyede geziyordu Dressrosa'yı g4 ile.
Chopper için walk point kullanmış demiş. Adam meyve kullanımlarını belirtmiş işte. Yani g4'ün zaten bariz hızlı olduğu ortada değil mi? Buna da itiraz etmeyin be arkadaş.:SHelal olsun Hasan ne güzel yoruyon la kendi işine